Radojičić: Beograd može da dostigne Beč ali ne znam tačno kad

Ostavite komentar


  1. Može batice da dostigne Beč za 4,5 godina ali pre NIKAD.Ako tebi kao intelektualcu nije jasno da Beč znači i kulturni,naučni,….sveobuhvatni elitizam već vekovimaizgrađivan i dograđivan,postavlja se pitanje….
    Koga ti batice lečiš..Sebe!?

  2. Radojičić: Beograd može da dostigne Beč ali ne znam tačno kad.

    Nikad! Jeste li ikada bili u Beču, gradonačelniče u senci. Da jeste, nikada ne biste izjavili tako nešto besmisleno. Beograd bi trebalo prvo srušiti pa onda sve izgraditi kako treba da ne bi bio najružniji grad na svetu sa najlepšim pogledom na svetu (Korbizje). A zatim bi stanovnici trebali da završe fakultet lepog ponašanja da bi stekli gradske navike. A sve će se to dogoditi, ne „ne znamo tačno kad“ nego NIKAD.

  3. Doktore,idite u lečite decu i otekovremeno ako treba.Nemojte biti portparol Vesića.

  4. E veće gluposti nisam davno čula (mislim figurativno – predsednik, Vesić i comp. ih ispaljuju na dnevnoj bazi). Ovaj čovek misli da uz upitnu pobedu na izborima ide i licenca za devastaciju kulturnog nasleđa, ignorisanje struke i potreba građana, razbaciva.je naših para na budaštine, koje nazivaju napretkom…

  5. Ovaj covek je zalutao u politiku. Kada Srbija bude carevina tada ce Beograd dpstici Vienu.

  6. Molim Dr. Radojičića da operiše više puta nedeljno a gradonačelnika Jičića da batali ulogu, svi znamo ko je stvarni gradonačelnik i da Jičić samo popunjava fotelju koju je dobio radi privida da i nestranačka lica učestvuju u vlasti.

  7. Znamo mi, generacijama rođeni Beograđani. Dostinućemo Beč, sa ovom ili sličnim vladama, najverovatnije za jedno 100 ili 150 godina -a možda sa vama kao gradonačelnikom-marionetom i „pravim“ gradonačelnikom Vesićem, NIKADA. Jedina sreća da ni vi ni Vesić nećete još dugo harati Beogradom!

  8. Pa mislim vidite ovog gradonacelnika, pa pogled mu nije pravolinijski, jadan ne zna gde se nalazi, nesto mu fali. Samo toliko nesvesna osoba moze da izjavi ovako nesto kao sto pise u naslovu…. pa mislim da nije bas bistra osoba… jadno, smesno i zalosno

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.