Radojičić: Zatvaranje Beograda nije potrebno

Ostavite komentar


  1. Ko beše ovaj čika, kao da mi je poznat od nekud, hm… A, setio sam se, to je onaj koga betonmen toliko zamenjuje da smo zaboravili ko je ko. Svaka cast, ostace upamcen kao gradonacelnik koji se najmanje u modernoj istoriji mesao u svoj posao, bravo

  2. Svi se pribojavamo policijskog casa jer utice na psihu.Mogli bi da uvedu fotokataliticke preciscivace vazduha u gradski prevoz i zatvorene prostore gde mladi borave kao i studentske domove..Jeste da kosta ali jos vise kosta lecenje .

    1. Mislim da je više nadivana priča, ne verujem ja mnogo medijima, tv odavno ne gledam, a i gde god se okrenem samo slušam o navodnim merama koje su trebale još odavno da budu ma snazi.. I da slažem se sa predhodnim komentarom da bi trebali u svaki javni gradski i međugradski prevoz treba da ima po jedan, prečiščivač vazduha, na unutrašnjosti autobusa od 50 stepeni sve pod maskom i bez klime treba se voziti od tačkeAdo tačke B…

  3. Tako je doktore, poklekao si pred losim studentom prava, koji ti je obesmilio profesiju, karakter i postojanje.
    Bravo doktore, diplomu mozes da bacis.

  4. Al’ se cicicic aktivirao od kako se frfljavi kontaminirao!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.