Sekretarijat za inspekcijske poslove Grada Beograda zatvorio gradilišta na Savskom nasipu

Ostavite komentar


  1. „Kako bi se izjasnili o izvodjenju radova“. Ja zaista ne razumem kakav je ovo deo u postupku. Lice koje zida, vec se izjasnilo. Gradjanin koji zida na nasipu salje jasnu poruku svima da moze da radi sta zeli. Samar Zakonu i legalitetu.

  2. Nacelnica Sandra Pantelic je naredila svojoj zamenici za inspekcijske polove i efikasna samo kada nema uplate reketa….ko se drzne i pokusa da zaobidje Pantelic taj dozivi inspekciju jer zna se sve o mafiji u gradskoj upravi a Buhica nije hteo da plati REKET Sandrici Pantelic. Sledeci korak je BUUUUUM.

  3. Baš lep članak. Da nasmeje čitaoce. Taj ko je na tom mestu zidao bez dozvole ili je veliki krimos ili ima podršku vladajuće partije ili je pak nekome od moćnika muno u džep velike pare. Zato će novine piskarati nekoliko dana, gradilište će biti kobajagi zatvoreno, a kada se stiša galama i novinari nađu druge zanimacije, zidanje kreće dalje. Šta je sa onom skalamerijom na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, da li je dovršeno rušenje? Šta je sa pronalaskom „idiota koji su rušili“ -original-ton AV- u Savamali u Beogradu, šta je sa bezbroj drugih objekata zidanih na „crno“? Ništa – zidaju se i dalje! Ako ljudi iz DANASA ne veruju, neka provere!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.