Siniša Mali: Beograd je naš dom koji volimo i čuvamo

Ostavite komentar


  1. U centru grada nastavićemo da razvijamo Beograd na vodi, rekonstruisaćemo velike bulevare, Kraljice Marije, Džordža Vašingtona, Cara Dušana, Kneza Miloša, počeće i gradnja Skajlajn centra na mestu nekadašnjeg MUP-. Kruna svega biće metro.

  2. Građani Srbije samo treba realnim očima da vide koliko je do sada uradila dosadašnja Vlada Srbije ,a zaista to nije malo za poslednje tri god. Koliko se predsednik Aleksandar Vučić bori za Srbiju da održi mir i stabilnost zemlje.

  3. Odluka Vlade iz decembra prošle godine biće poštovana i mi smo iz ušteda koje smo napravili uspeli da obezbedimo sredstva da svim zaposlenima u predškolskim ustanovama povećamo plate. Oni rade veoma težak ali i zahvalan posao i već u januarskoj plati doći će do povećanja.Beograd treba da se razvija.

  4. A to sto je sahrana u Beogradu skuplja nego u evropskim gradovima i sto lesinarite nad Beogradjanima… Pljacka nas gradsko pogrebno preduzece… Meni su sahranu zene naplatili 1140 evra… Sramota!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.