SZS: Sprečiti da privatnici preuzmu tramvajski i trolejbuski saobraćaj

Ostavite komentar


  1. Loša uprava koju je Beograd ima za vreme Đilasa je dovela do toga da javni saobraćaj ne može da funkcioniše kako treba. Preveliak ulaganja morjau da se daju da bi vozni park bio kako treba, zato odluka da se i privatna inicijativa uključi nije loša. To i Đilas zna nego je problem što sad ne može da se ovajdi.

  2. Jovanovic nije kompetentan da i o tome prica. On je mirodjija u svakoj corbi. U sve se mesa a da ne zna sta je rekao. Negira sve od SNS i bez osnova.

  3. Privatni prevoznici su uvedeni devedesetih godina prošlog veka pošto je ekipa koja je tada, a i sada na vlasti uništila celu jednu (dve) državu i naravno GSB. Pokušaji da se to popravi bili su relativno uspešni ali kratkotrajni. Ovakvi potezi će samo dokrajčiti ono što se nekada zvao javni prevoz. Taksisti i muvatori sada slave.

  4. Normalno da se ovi iz Saveza za Srbiju ne slažu jer je to protivno njihovim interesima. Ako ovo vodi napretku Srbije i poboljšanju životnog standarda, koji su oni uništili dok su bili na vlasti. normalno je da se oni ne slažu sa tim.

  5. Pripadnici SzS su i unistili, ali i visoko profitirali na gradskom prevozu neposredno uoci svog silaska sa trona. Jednostavno treba odrediti procenat koji ide drzavi i koji treba da bude veci, i procenat od zarade GSP-a koji ide privatnicima.Vuci siti i ovce na broju.Privatnici placaju porez i brinu o svojim sredstvima prevoza, drzava o svojim, i sve u redu!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.