Ujedinjeni: Vaučere deca i zaposleni treba da iskoriste za šta oni žele, a ne za šta im grad odredi 1Foto: Shutterstock/Ground Picture

Odbornica grupe „Ujedinjeni“ Ana Gođevac ocenila je da vaučere za decu i zaposlene u školskim i predškolskim ustanovama građani treba da koriste za šta oni žele, a ne da nadležni u gradu Beogradu to određuju.

„Poštovani gospodine Čučkoviću (gradski menadžer) odbornici grupe „Ujedinjeni“ ukazali su Vama i gospodinu (gradonačelniku Beograda Aleksandru) Šapiću da vaučeri za decu i zaposlene u školskim i predškolskim ustanovama treba da se koriste za ono što sami Beograđani procene da im je najpotrebnije i u svim trgovačkim objektima koji su spremni da potpišu ugovor sa gradom. Postavljanjem suludo visokih uslova se obezbeđuje da samo odabrani mogu da učestvuju, što je na štetu ostalih trgovinskih objekata, ali i Beograđana“, navela je odbornica u saopštenju.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić kazao je da će krajem novembra ili početkom decembra vaučeri biti spremni za podelu.

On je dodao da će to da bude vaučer koji će moći da se iskoristiti za široki spektar proizvoda, od školske do sportske opreme i svega drugog što spada u potrebe najmlađih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari