Večeras počinju višednevni radovi u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu 1Foto: Pixabay/3284692

Radovi na redovnom održavanju Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu, na deonici od Resavske do Takovske ulice, počeće večeras u 22 sata i trajaće do 21. juna, zbog čega će doći do promena u radu linija gradskog prevoza, saopštio je gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom radova biće zauzeta desna kolovozna traka, u smeru ka Takovskoj ulici, navodi se u saopštenju koje je preneo gradski sajt Beoinfo.

Linija 24 će se u smeru ka Dorćolu kretati ulicama Njegoševa, Beogradska, Kralja Milana, Kolarčeva, Trg republike i dalje redovnom trasom, a linije 26, 26N i 301N će se, takođe u smeru ka Dorćolu, kretati ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Starine Novaka, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Takovska, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 27 i 202N će se u smeru ka Trgu republike kretati ulicama Ruzveltova, Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Takovska, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom, dok će se u smeru ka Bežanijskoj kosi vozila sa linije 74 kretati ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Beogradska, trg Slavija, Nemanjina, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Linija EKO 1 će se u smeru ka Novom Beogradu kretati ulicama Bulevar kralja Aleksandra, Ruzveltova, Kraljice Marije, 27. marta, Majora Ilića, Ilije Garašanina, Svetogorska, Makedonska, Dečanska, Terazijski tunel i dalje redovnom trasom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari