Vesić: Gondole će biti uprkos histeriji agresivne manjine

Ostavite komentar


    1. umesto da zaustavi izlivanje fekalija iz novih stambenih blokova na obalama save on preko iste pravi neku zicaru otkidajuci deo tvrdjave i ruseci najstariji miost u gradu.

      1. Skreće pažnju (naravno Vučićevim rečnikom, uvlakač neotesani) sa haosa na Trgu i jučerašnjeg potopa u 27.marta i okolnim ulicama,
        pojavili su se snimci kako devojke u poplavi upadaju u šaht, policajac ih izvlači,
        dvoje starijih ljudi pada u bujicu, a vatrogasci unose pumpe u poplavljene objekte,…

  1. Bahatost bez granice. Umesto da se pokrije ušima posle skandala sa Trgom republike i zaćuti neko vreme dok se ne zaboravi, on, dok traje prevratanje kocki, haos u saobraćaju, trošenje budžetskih para, obećava novi kulturološki kriminal, kao da je Beograd njegova lična imovina. Ima li granice ovoj vlasti?

  2. Nemojte ljudi, ko Boga vas molim. S obzirom kako ste uradili kaldrmu, sa te gondole će neko poginuti.

  3. Drugim rečima – gondole će biti uprkos zakonima i struci koja je protiv toga. S obzirom kakvog je kvaliteta sve što su dosad radili, ova najava je zabrinjavajuća.

  4. „gospodine“ vesiću pročitajte tekst u današnjem telegrafu kako funkcioniše hitna pomoć u našem gradu Beogradu. Hitna pomoć i čitavo zdravstvo je u rasulu tako piše a ti umišljeni nam spominješ neku gondolu fontane sa muzikom itd. Ako je ovde ovako sumorno kako li je u nekoj zabiti jadni smo.

  5. Zasto su ovako drski i uporni i pored stava odgovarajucih institucija da to nije dobro ? Ko je to sveznajuci arhitekta, urbanista, istoricar koga uopste ne zanima sta gradjani o tome misle ? Zasto samo imitiraju to sto imaju Jerusalim, Njujork, Koblenc ? Dokle vise glupavih praznih trgova bez zelenila, od golog betona sa trajanjem od dve nedelje, fontana koje ,,sviraju,, a grad nema kanalizaciju i pucaju mu magistralne cevi ?? Sta se ovo ovako radi i zasto ? Beograd nam gubi svoje lice , ovo se ugadja nekim drugim ljudima i ukusima !

  6. Meni se dopada ideja o gondoli. Imam utisak da neko pokusava da zaustavi sve sto se u Beogradu pokusava izgraditi. Druga stvar je sto sve sto se gradi traje neopravdano beskonacno dugo i sto to iritira gradjane. Takodje, gondola je trebala vec da bude zavrsena, a njena gradnja nije ni zapocela. Nije zapoceta gradnja Savskog trga, bulevara Kneza Milosa, autobuske stanice i mnogo toga sto je obecano. To je steta. Treba Vesic da da odgovor zasto sve kasni, a ne da gubi vreme u raspravama sa protivnicima izgradnje i ulepsavanja grada. Beogradu treba metro, jos jedan most preko Save i Dunava, most kod Vince, zaobilsznica i tuneli kod hipodroma i Ekonomskog fakulteta, a vi se bavite preslaganjem kocki na Trgu Republike. E braco moja.

    1. Pa kad ti se dopada ideja o gondoli napravi je kod sebe kući, a nemoj da rušiš kulturno nasleđe Beograda i praviš Cigamalu od našeg lepog grada. Pogledaj samo šta se gradi po gradu, bez ikakvog plana i urbanističkih uslova.

  7. Tako je Vesicu, nece tebi „agresivna manjina“ ugrozavati budzet. Ne rece koliko je strucna ta „agresivna manjina“?

  8. A da ti prvo pitas stanovnike grada da li to oni zele ili ne?Pa,nisi ti bogomdan,da ovako nadmeno odlucujes u ime naroda!Nema rupe u koju ces mocis da se sakrijes kad sve ovo prodje.

  9. Nekolicina gradova ima gondole, ali ogromna vecina nema. Da pomenemo samo bisere, kao sto su Istanbul, Pariz,…

  10. Prvo … nije gondola nego je …“ Z I C A RA “ …“ neko “ je trazio cak sa tri kabla zbog ( ne ) sigurnosti …
    drugo …jeli “ palo “ 3 % provizije ili mozda “ malo “ vise

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.