Vesić najavio da će sa Pokretnom kancelarijom obići 150 naselja 1Foto: Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je danas da će putem „Pokretne kancelarije“ za tri meseca obići 150 naselja u kojima će sa građanima razgovarati o problemima.

Kako je preneo portal Beoinfo, Vesić je rekao da je prvog vikenda obišao pet sela u Obrenovcu i u razgovoru sa meštanima video koji ih problemi muče i kako oni mogu da se reše.

On je istakao da je „posebno srećan“ jer je dan nakon prvog obilaska i pokretanja akcije „dobio 63 imejla u kojima su ljudi iz različitih delova grada tražili da dođe i da priča sa njima“.

Tansparentnost Srbija ocenila je ranije da kombi vozilo, odnosno „Pokretna kancelarija“ zamenika gradonačelnika Gorana Vesića „ima za cilj i njegovu ličnu, a ne samo promociju akcije koju sprovodi Grad Beograd“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Vesić najavio da će sa Pokretnom kancelarijom obići 150 naselja”

  1. Bolje bi bilo da Vesić obrati pažnju na aerodrom Beograd gde divlji taksisti caruju i ucenjuju putnike. Normalni taksisti nemaju pristupa, policije nigde nema, vaučeri za vožnju su ukinuti a putnici prepušteni na milost i nemilost banditima, sve uz podrtšku i nereagovanje gradske vlasti. Jedan stranac. inače bivši ambasador Belgije pri UN i drugim zemljama koji je stigao u Beograd, reče mi juče na aerodromu da takvo divljanje i ucenjivanje putnika od strane divljaka taksista nigde u svetu nije video , sem u Belorusiji. Zaista divan prvi i upečatljiv utisak o Srbiji! BRAVO VESIĆU.

  2. Trebalobi da obidje Sremcicu .pogotovo dom zdravlja Sremcica u njemu nema nista sve su ukinuli. Nemamo internistu nemamo ginekologa zubara nema .uzas a.nekada je bilo nije tako mala sremcica .Hvala

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.