Vesić: Od 1. septembra „Oko sokolovo” kontroliše i redovno parkiranje

Ostavite komentar


  1. NAJPROFITABILNIJA INVESTICIJA U ZEMLJI!

    Ko to kaže, ko to laže da u Beogradu nema ekstra investicije. Ima! Jedna od njih je”Oko sokolovo”. Ova investicija se sastoji od 18 vozila „rendž rovera“ i vredi ukupno 594.000 evra. „Oko sokolovo“ za 4 dana zaradilo 185.000 evra, ako ovako nastave građani da “investiraju”, ova investicija će se isplatiti za mesec dana. Vesiću, kao predlagača i realizatora ove investicije Beograd treba da mu se revanšira, da ga nagradi novcem, da jedna ulica, u onoj u kojoj diktatura ”Oko sokolovo” najbolje “prihoduje”, ponese njegovo ime. Ipak ova investicija pada na teret nedisciplinovanim vozačima koji ne poštuju diktaturu ove investicije. Režim neka investira u ovakve nakaradne investicije, ne u proizvodnji, i daleko će nas odvedu-u propast.

  2. G. Vesića za Nobelovu nagradu za ekonomiju i pronalaske. Uskoro OKO sokolova snima parkirane automobile po Košutnjaku i sličnim mestima, uveče od 21 – 04 i shodno tome naplaćuje i kazne. Fotografije koje se ne otkupe ovim putem, biće javno prikazane na Studiu B

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.