Od decembra sa manjim kućnim ljubimcima u šalter sale grada i opština

Ostavite komentar


    1. Ne lupaj. Diskriminacija je ako ne smes u opstinu da uneses zivotinju? Koliko god da ih volim, oni su zivotinje i nemju sta tamo da traze. Pa mogu ostati malo sami kod kuce, za ime Boga!!! A kad vec spominjes diskriminaciju, sta je sa psima koji ne staju u krilo? To je tek diskriminacija!!!
      Uostalom, hoce neko na ulazu proveravati da li psi imaju papire i vakcine i cip?
      Kakvim se mi glupostima bavimo…

    1. Mislim da ko nema uslove za kućne ljubimce bolje da ih ne drži . U tom slučaju samo maltretiraju životinje .

      1. Slazem se. Takodje, kakva je to zivotinja kada ne mozes da je ostavis kod kuce na par sati samu??? Pa jel je i na posao vode??? Ne razumem…

    1. …Beograd je Svet…!! …parola iz doba setnji 1996./1997….kada je Vesic,bio vesnik slobode…

  1. Mnogi kućni ljubimci su socijalizovaniji od ljudi.Konkretno u gradskom prevozu u Beogradu. Evo recimo moj Maltezer Rodoljub. Sve je to lepo Vesiću i pozdravljam. Ako ti takav imaš sva prava,zašto i ljubimci ne bi mogli bar do šaltera ?! Uostalom i ti si na povodcu,čipovan i pelcovan,samo imaš mnogo lošeg vlasnika i narav. Jevropo,eve nas ! Srećna nova godina.

  2. A sta je sledece? Dozvola da mogu da ih uvode u bolnice, da im kupuju karte za autobus (ne mislim na gradski)? Kazu, napravili mesta za igranje. Kad prodjete kroz park Manjez od Slavije ka robnoj kuci ceo park smrdi na urin, a samo jedan mali deo parka je ogradjen za decu. Treba da bude obratno, da je mali deo parka odvojen za ove sto uriniraju i ne skupljaju izmet, a ceo park da bude za sve ostale. Da se razumemo, imam i ja kucnog ljubimca, ali mislim da je pocelo preterivanje…

  3. Nije neophodno svukud voditi te male pse-pacove… I šta je sa ljudima koji su alergični na pseću dlaku a sad moraju da čekaju u redu za šalter zajedno sa kučićima? Demokratija za pse, diskriminacija za ljude. Bravo… A što deca više nemaju čistog parka gde da se igraju zbog izmeta tih finih kučića i finijih im vlasnika što to ostavljaju za sobom?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.