Vesić: Rešenje problema otpadnih voda u Beogradu košta više milijardi evra

Ostavite komentar


  1. Ko je pratio izveštaj koji je izdao Republiči zavod za statistiku koje grane su učestvovale u rastu prometa BDP za 2020 godinu primetio je daje promet „kanalizacionih i otpadnih voda“ doživeo rast u 2020, a sada nam vesić ptovrđuje da je Beograd najveći kanalizacioni problem Srbije. Sa jedne strane se hvale rastom BDP a sa druge strena se žale što im je kanalizacija omogućila da budu „privi u evropi po padu“ BDP

    1. Pa valjda se ne kuka kad si na javnoj funkciji nego se radi. Nama nije trebala fontana ili spomenici u situaciji kada pola grada nema kanalizaciju, trotoare, vrtiće, škole… dakle para ima samo nisu pametno potrošene.

  2. Evropska unija je dala vise bespovratnih sredstava a sad se priča o kineskom kreditu. Da to nije pored spalionica cena koju mora srpski narod da da za prvo meso u nabavci kineskih vakcina?

  3. Pa Vesiću, poslušaj Radovana Trećeg i kroz tunele metroa sprovedi kanalizaciju, sve o jednom trošku. Važno je da prozori na šarenim vagonima dobro dihtuju.

  4. Pa naravno kad ste dovukli pola srbije u bg. Uzeli ste novac od izgradnje stanova a sada kredit da svi placamo . Pamti narod

  5. Sto bi rekao nas dragi Dusko Radovic u malo izmenjenom obliku : Beograd bi bio najcistiji grad na svetu kada bi svi Beogradjani se vratili da zive u svojim kucama ( svojim rodnim mestima ) . Malo je sto se pola Srbijw doselilo u Bg nego ce sada da skuce i policajce i vojnike u beogradu da ne moraju da penziju provode u nekim manjim mestima .

  6. Plan deluje toliko lepo na pricu, da sam siguran da mnogi necemo ni doziveti da vidimo realizaciju istog. Klasicna predizborna obecanja.

  7. Pa što predhodna vlast koja je vladala 12 godina ne napravi bar jednu fabriku za dopadne vode.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.