Zbog radova u naselju Altina izmene na linijama gradskog prevoza od sutra do 30. oktobra 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice Pavla Vuisića u naselju Altina, od sutra do 30. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi na delu između ulica Emila Zatopeka (uključujući i samu raskrsnicu) i Konstantina Kavafija, pri čemu će doći do zatvaranja predmetne deonice, te će vozila sa linija javnog prevoza 81 i 81L saobraćati u smeru ka okretnici „Altina 1” trasom: Pavla Vuisića – Aleksandra Petrovića – Justina Popovića – Dragačevskih trubača – „Altina 1”, a u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Paviljoni)” trasom: Pavla Vuisića – Episkopa Sergeja – Justina Popovića – Konstantina Kavafija – Pavla Vuisića i dalje redovno.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti privremena stajališta.

U smeru ka okretnici „Altina 1” koristiće stajalište „Konstantina Kavafija 1” u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 34, preko puta objekta sa kućnim brojem 23.
Takođe, stajalište „Emila Zatopeka 1” (stajalište privremeno uspostavljeno u okviru Faze 1) u Ulici Justina Popovića, na poziciji oko 40 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Emila Zatopeka, kao i stajalište „Dijega Rivere 1” (stajalište privremeno uspostavljeno u okviru Faze 1) u Ulici Justina Popovića, na poziciji oko 10 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Dijega Rivere.

U smeru ka okretnici „Novi Beograd (Paviljoni)” koristiće stajalište „Episkopa Sergeja” u Ulici episkopa Sergeja, na poziciji ED stuba koji se nalazi preko puta objekta „BMS Company”, oko 10 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Justina Popovića, zatim stajalište „Emila Zatopeka 1” (stajalište privremeno uspostavljeno u okviru Faze 1) u Ulici Justina Popovića, na poziciji oko 30 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Emila Zatopeka, kao i stajalište „Konstantina Kavafija 1” u Ulici Justina Popovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi ispred objekta sa kućnim brojem 27A, 13 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Konstantina Kavafija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari