Zimske čarolije u Zemun parku 1

Već tradicionalno, Zemun Park i ove godine organizuje poseban zimski, prednovogodišnji sadržaj za sve generacije. Sezona je počela 1. decembra, a u subotu, 10. decembra, na klizalištu u okviru Zemun Parka, mladi klizači će, od 13 do 14 časova, izvesti umetnički performans.

Takmičenjem mladih hokejaša započeće drugi prednovogodišnji vikend u Zemun Parku. U subotu, 17. decembra, od 13 do 14 i 30 časova, mlade nade srpskog hokeja pokazaće svoj talenat na ledu Zemun Parka, dok će za najmlađe, od 15 do 16 časova, biti organizovana predstava “Raspevano novogodišnje razigravanje”. Popularni glumci Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Ivan Mihailović, Miodrag Radonjić i ostali obećavaju sjajnu atmosferu i pravo novogodišnje raspoloženje.

Za kraj 2016. Zemun Park će razgaliti Pinkove zvezdice, a posetioci će se družiti i sa Tijanom Dapčević i Ivanom Jevtovićem. Animacioni i zabavni novogodišnji program od 14 do 18 sati upriličiće i Deda Mraz sa kojim će svako moći da se fotografiše, a najmlađi će dobiti i novogodišnje poklon paketiće.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari