1 od 5 miliona: U Majdanpeku održan najmasovniji protest u poslednjih 30 godina

Ostavite komentar


  1. Pratim vas sajt zbog objektivnosti i nacina na koji pisete. Ali mi se nikako ne svidja plasiranje ovih laznih vesti, i favorizovanje „sarlatana Bezinarevica“. Kakvo masovno okuplanje, kakve babe i zabe, iz Majdanpeka nije bilo desetak coveka, doveli dvadesetak ljudi sa strane i to je to. Gde su te porodice sto ih izbacuju iz stanova, ima sa sobom privrednika koji proizvodi cumur, a hoce cist vazduh… o cemu se ovde radi?

    1. Prosli put je bilo 20- tak , gradjana a sada je bilo mnogo vise , oko 35 gradjana , napreduju ,polako ali sigurno , jadni mi sa ovakvom opozicijom i borcima za ljudska prava.

  2. Покрет „1од5милиона“ је постојао у Београду докле год је Ђилас доносио бесплатно пиво суботгом тако да чувена изрека може да буде
    док је ђиласовог пива има и поркета „1од5 милиона ђиласових пивопија“

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.