Petnaest dana od pompezne objave Tužilaštva za ratne zločine da je podiglo optužnicu za „Oluju“, a optužnica i dalje na doradi

Ostavite komentar


  1. A sta ste Vi sve ove godine radili kao NVO kokw finansira zapad?Ili postujete ono sto pise u memorandumu NVO Sonje Biserko da su srpake zrtve nebitne

  2. @Izvinite

    Zar to nije jasno? Procitaj npr. tekstove koje je napisala J. Dikovic u vezi albanskih ratnih zlocinaca a koji su pre bili velikoalbansko-nacoski manifesti iz pera portparola uck nego izvestaji sa sudjenja ili tekst u vezi ubijenih Srba u BiH koje je opravdala time da su Bosnjaci ubice „bili gladni“. Srbofobija prosto izbija iz tih tekstova sto ne cudi, posto je citava ta ekipica koja se kao bavi ratnim zlocinima formatirana u pojedinim NVO-ima i od strane pojedinih primadona NVO scene a zna se za koga i za sta i zbog cega ti rade to sto rade. Za takve ubijanje Srba ili proterivanje Srba nije zlocin niti nesto vredno sudjenja, nego „oslobadjanje od srpskog hegemonizma“ i „legitiman odbrana“ a po njima, ti Srbi su dobili sta su i zasluzili.

  3. @čedo

    Pre ce biti da navijate za oslobadjanje ubica Srba ali to vam je u krvi…

  4. Zločin na petrovačkoj cesti, je drugi put, prvi je bio za vreme drugug svetskog rata. Srbija nije procesuirala ovaj zločin, dok nije dobila informacije i incijativu od haškog tužilaštva, a znala je šta se dogodilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.