ABK: Samoubistvo izvršio jedan od najpoznatijih kosovskih preduzetnika, Ljulzim Krieziu 1Kosovska policija Foto: N1 (arhiva)

Alijansa biznisa Kosova (ABK) je objavila da je danas samoubistvo izvršio jedan od najpoznatijih kosovskih biznismena Ljuljzim Krieziu.

Na zvaničnom Fejsbuk nalogu objavljeno je saučešće predsednika ABK, Agima Šahinija.

„ABK će uvek biti ponosna na vas i vaš rad u privredi Kosova kao i na (kompaniju ) Shell, na međunarodnom nivou“, navodi se u objavi.

Prethodno je portparol kosovske policije za region Đakovice Šeremet Elezaj za agenciju Telegraf izjavio da je odrasla osoba pronađena obešena u porodičnom poslovnom objektu, ne dajući informacije o identitetu.

„Danas oko 15.20 dobili smo informaciju da je u selu Mlećane, opština Mališevo, odrasla muška osoba nađena obešena u porodičnom poslovnom objektu. Na lice mesta izašle su policijske jedinice, kao i lekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradalog“, izjavio je Elezaj.

O slučaju je obavešten državni tužilac, u saradnji sa kojim se preduzimaju sve neophodne istražne radnje, naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari