Advokat Crnog: U dobrovoljnoj je izolaciji, radi sopstvene bezbednosti 1Foto: N1

Iako je bio najavljen da će danas govoriti na protestu Dragan Milovanović Crni nije došao u Beograd, a njegov advokat Vladimir Terzić kaže za Danas da Crni ima konstantne pretnje i da ne zna kome je palo na pamet da ga najavljuje na političkom ili bilo kakvom drugom protestu.

“On ima pretnje non stop, to nije novo i on je zato na neki način u dobrovoljnoj izolaciji radi sopstvene bezbednosti. Ne znam kom je palo na pamet da ga nudi na bilo kom političkom ili drugom protestu”, ističe Terzić i napominje da se protiv Crnog vodi krivični postupak.

Milovanović je, napominje Terzić, odrastao čovek i odluke donosi sam.

“Ne znam šta će da radi, ali čuli smo se pre nekih sat vremena i pitao ga da li ima nešto novo, ali mi je rekao da nema ništa novo, da su pretnje konstantne. Njemu je bezbednost ugrožena, ali to nije ništa novo i to je nešto što su organizatori protesta trebalo da znaju”, naglašava Terzić.

On kaže da je povodom pretnji Milovanoviću dolazila i policija, ali da su rekli da bude na oprezu jer u ovom trenutku ne mogu ništa da urade jer sve pretnje koje dobija su latentne.

Podsetimo, Milovanović se danas nije pojavio na protestu u Beogradu iako je bilo najavljeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari