Beogradski advokati izglasali obustavu rada

Većina članova skupštine Advokatske komore Beograda glasala za obustavu do povlačenja stava Vrhovnog kasacionog suda

Ostavite komentar


  1. Bravo za advokate, trebalo bi da svako na svoj način stane na put daljem uništavanju države i pljačke naroda.

  2. Svu samoupravu i ovlascenja vratiti tzv.osnovnim komorama.Advokatska komora Srbije mira biti samo krovna organizacija bez vrsenja javnih ovlascenja i koja se bavi samo pitanjuma strucnog usavrsavanja advokata,razmatranja zakonskih projekata,opstih pitanja advokatske profesije i podizanja ugleda advokatske profesije i kao takva ne moze imati upliva u vrsenje javnih ovlascenja osnovnih komora ( npr Beograd,Zajecar,Nis itd) niti se pojavljivati kao neki tzv.drugostepeni organ u odnosu na te komore.Dakke,advokatura u Srbiji je odavno zrela za smisaonu reformu kroz donosenje novog Zakona o advokaturi po ugledu na takve zakone u Evropi (Austrija,Nemacka,Francuska ).Na ovaj nacin bi se otklonio decenijski sukob Advokatske komore Srbije i osnovnih komora.Drugi nacin jednostavno ne postoji jer vrsenje javnih ovlascenja su nedeljiva!

  3. Pa naravno, izgubice svoj procenat od para koji bi inace klijent dobio od banke. Nisam ni pomislila da rade to zbog naroda. Ali svakako su banke zlo, ne zelim da ljudi trpe.

  4. Maximalna podrška advokatima!!!!
    A ovi botovi što i ovde rovare bolje neka komentarišu na njihovim omiljenim portalima!

  5. BRAVO ADVOKATI! SAMO NAPRED! BILO BI DOBRO DA SVI NA SVOJ NAČIN UČESTVUJU U ZAUSTAVLJANJU ZLA U SRBIJI. A KOLIKO GOD VAS NEKI PLJUVALI, MOGU DA IH ZAMISLIM KAKO BI U NEVOLJI ZAPOMAGALI I KUKALI TRAŽEĆI ADVOKATA…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.