Advokati Jutke: Ozbiljan porodični čovek, svejedno gde god da se sudi

Ostavite komentar


  1. Advokat prica jer je placen da prica i brani ovog. Niko nije nista rekao ruzno za njegovu decu ili suprugu. Koliko mi je poznato i suprotna strana ima decu i supruga. Jutka je olicenje Vuciceve Srbije i zato nece biti osudjen, a svakako nije nevin.

  2. Pa jeste čovek porodičan, nije sporno. Nego, srpski porodični ljudi, tzv domaćini, vole da guze sa strane, ali čuvaju porodicu, ženu nikada ne ostavljaju, a što bi, žive momački, žena pazi decu, domaćin dovati gde stigne snašu, jedno rečju, prava srpska patrijarhalna porodica, to je naš ponos koji bi ovi sa zapada da nam uzmu, al neće da može, mi smo bre Srbi pravoslavni, ne samo svoje dobre poligamne običaje

  3. Na sledeće ročište svi organizovano u Kruševac, da pokažemo govedima da jedan neotesani magarac mora da plati za svoje nenormalno ponašanje. U suprotnom, moraćemo da prihvatimo silovanje na radnom mestu kao normalnu stvar.

  4. Zar u poruci službenici nije priznao da je nasilno poljubio i izvaćario? Ako to nije piznanje da je napasnik, a ne ozbiljan porodični čovek, ne znam šta jeste. Iskreno, žao mi Jutkine žene i dece, jer ta žena u gradu u kome on vedri i oblači ne bi imala nikakvu šansu za zaposlenje ukoliko bi mu se suprotstavila, podrtžala ženu koju je maltretirao i ostavila ga. Niko ne može da maltretira više porodicu od njenog člana koji ide sa raskopčanim pantalonama na posao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.