Agencija: Ministri mogu službenim kolima u kampanju

Agencija za borbu protiv korupcije neće reagovati

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Evo još jednog razloga što smo udarili u dno dna. Službeni automobile mogu da koriste funkcioneri za, prevoz kupusa sa pijace, prevoz dece do fakulteta, delovanje droge po Srbiji, sa pravom da ih prati obezbeđenje na mitingu napredne menadžeriju, a ova glupa stoka od naroda neka plaća sve troškove njihovog vezivanja. Ne vozaju oni samo službene automobile, vozaju oni i narod, uzimaju iz budžeta, a nemaju pare da isplate radnicima dugove za plate po sudskoj presudi.

  2. Sto idu na mitinge , a sto posle zavrsetka istim autom i sluzbenim vozacem nose kuci kupus i zimnicu – E to je neoprostivo.

  3. S obzirom na sve protekle ,,radove,, Agencije i SAVETA ZA ISTE,,RABOTE,, OD prerana smrti Verice Barać ovde se RADI O KONSTANTNO DVA PUTA,,JEDNI,,DRŽAVNOM,,ŠUMOM,, A DRUGI,PUTEM TRASIRANIM ZAKONIMA I USTAVNIM OVLAŠĆENJIMA.Pa JE AGENCIJA ,ODABRALA,,,SPONTANO,,sugurniji ,,podobniji,, I ,,stepenice,, su doskorašnju,,, direktorku,smostalnog čimbenika,, ,,popele na nivoje ,,ustvanog sudije.,i,,proslavila,, se,, minulim joj radom IAKO JE BILA NEZAKONITO,,SAMO, CEO,MANDAT,,. Vodeća,,ličnost, AGENCIJE.Tipični sindrom jednog endemskog primitivizma i,,zasluga,, u javnom životu,,liderske,,zemlje…

  4. Pa lepo, znaci Slavica Djukic Dejanovic skrca Audi A6 od 50ak hiljada eura u kampanji jednog kandidata i onda svi gradjani moraju da joj kupe novi.
    Nema ovde ni d od drzave ni g od gradjana.

  5. pa upravo se janković i bori protiv ovakve zloupotrebe službenog položaja …idite svojim kolima a ne da koristite državne automobile i budžetska sredstva za prevoz … pa zato i hoćemo da vas skinemo sa vlasti …

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

27. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.