Danasov plavi karavan juče se zaustavio u Petrovcu na Mlavi. Tik uz sam vašar, koji se svake godine održava na Svetog Prokopija, žitelji ovog lepog gradića mogli su da uz primerak Danasa dobiju i poklon – knjigu, igračku, Grand kafu – za svakog po nešto. Od ranog jutra Danasov štand privlačio je pažnju, istina, mnogima je ovo bila prilika da se prvi put upoznaju sa nama, a tu priliku nisu propustili ni naši redovni čitaoci.

„Pa, šta će ti dva Danasa. Zar ti nije dovoljan jedan“, pita prosedi gospodin, dok njegova gospođa kupuje novine. „Kako šta će“, odgovara ona pomalo začuđeno, „pa drugi primerak je poklon“.

– Volim vaše novine jer uvek objavljujete istinu. Izabrali ste veoma lep način za promociju, a znate i sami da je svaka vrsta promocije je dragocena – kaže nam Milojko Jovanović, koji je došao u goste iz Beograda.

Novica Ivković je došao na vašar na Svetog Prokopija iz sela Trnovče, i iskoristio priliku da kupi Danas. „Evo već dve godine kupujem Danas. Istina, ne svaki dan. Volim da čitam šta pišete o političarima kao i o sportu“, kaže nam ovaj žitelj Trnovče.

Da zastane pored našeg štanda nije odolela ni Željka Perenčević, koja je juče prvi put kupila Danas

– Ne volim novine, volim da čitam knjige – kaže ova izbeglica iz Hrvatske. Ipak, obećala je da će, ako joj se dopadnemo, nastaviti da čita Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari