Akciji za pomoć obolelom Užičaninu pridružili se Narodno pozorište i Gradski kulturni centar 1Predstava Perpleks/Foto: NP Užice

Humanitarnoj akciji za prikupljanje novca za lečenje teško obolelog Užičanina Nebojše Božića pridružili su se Narodno pozorište i Gradski kulturni centar u tom gradu.

Užički glumci će, u četvrtak, 26. januara od 20 časova, igrati predstavu „Perpleks“, po tekstu Marijusa fon Majenburga, u režiji Gorana Golovka.

Sav prihod od prodatih ulaznica, koje koštaju 300 dinara, kako je saopštila uprava NP Užice, biće uplaćen na račun koji je otvoren za tu namenu.

Iste večeri, ali jedan sat kasnije, uslediće humanitarno akustično veče u Gradskom kulturnom centru, kada će nastupiti užički gitarski duo Dragan Ilić Šeki i Nenad Milivojević Nešo.

Akciji za pomoć obolelom Užičaninu pridružili se Narodno pozorište i Gradski kulturni centar 2
Foto: GKC Užice

Cena ulaznice je 400 dinara i, takođe, sav prihod od ulaznica, navode u upravi GKC Užice, biće uplaćen na račun za pomoć Nebojši Božiću.

Humanitarna akcija, koju novčanim prilozima mogu da pomognu građani, kompanije i ostali, pokrenuta je pre nekoliko dana kako bi se prikupilo novac za lečenje mladog Užičanina u Grčkoj.

Novac se može uplatiti na račun Halkbanke 155-6000181673925-62.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari