Ako država želi da te uništi, tu spasa nema

Svetlana Lukić iz Peščanika govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Tako je to uvek bilo u zivotu, pa treba samo krenuti unutar porodice, preduzeca pa nadalje….

  2. „Ne dam Gašića,lončara,Malog,Nebojšu!“-Čuvajte se,sve će učiniti za jedan njegov zagrljaj!

  3. Obrni okreni pa opet okrivi nacionalizam…
    Smoriste više, aman zaman ljudi moji, sa tim „nacionalizmom“…
    Utuvite u te svoje „ekspertske“ glave da nije kriv nacionalizam, za ovo sto nam se desava- već zloupotreba nacionalizma…. Protuve, primitivci, ološ je zloupotrebio nacionalizam… baš kao što danas taj isti ološ zkoupotrebljava i “ evropejstvo“ ,šta god pod tim podrazumevali… hoćete li, Svetlana, reći da su krive Evropske vrednosti zbog toga..? Sumnjam da ćete…

  4. Svakodnevno čitam tekstove Peščanika, posle kojih se osećam nadahnuto i umireno. Nadahnuto, neprocenjivim blagom koje taj predivni portal uvek donosi ovim prostorima. Umireno, jer su svi još tu, još se pametno piše i objavljuje, tiraniji u prkos. Premda bez mnogo nade, ja svejedno mislim da nesmetano pojavljivanje Peščanika mora doći u red za još jednu neustrašivu građansku inicijativu. On nam je neophodan kao što nam je neophodan krov nad glavom (koji smo uredno platili i čuvamo ga) i staro drveće u našim gradovima (koje pamte i vole mnoge generacije). Ukoliko mu je, onda, suđeno da ga bahati bezumnici ugrožavaju, bar da civilizovana borba za opstanak portala bude hrabra kao i njegove urednice.

  5. Država nikoga ne želi da uništi to je strašno na koji način pozicija štiti sebe, a pokvareni su i prete sa svih strana.

    1. Pele prvo idi u osnovnu skolu pa se onda javi da kazes nesto o Drzavi a i opoziciji ,,Nemogu da verujem da je tako lako postati ,,Bot,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.