Albanske majke iz Preševa zahvaljuju Vučiću za 18 hiljada evra 

Majke Preševa, Bujanovca i Medveđe pozdravile su novu populacionu politiku

Ostavite komentar


  1. Dobro je da neko zna i poštovati ove mere pod uslovom da je list Danas imao dobre namere.

  2. Svaka cast i konacno jedan korak ka resavanju problema nataliteta Srbije.

  3. pare dobijas ako zivis u opstini sa negativnim prirastajem sto nije slucaj u Presevu, tamo neces dobiti nista

    1. Ženama na Kosovu ne treba novac (jer to bi bio proklet novac) iz Srbije.Kao prvo Kosovo nije Srbija,kao drugo natalitet na Kosovu je u zavidnom nivou,i nije nikakva panika kao što je u Srbiji

      1. Ех, што тако нисте причали задњих 60 година, него све што вам је Србија давала ви узимали, осим школовања, хигијене и посла. Косово са Метохијом јесте Србија, само што је опасно шетати се међу исламским терористима који пале цркве и туку хришћане. Супер вам је наталитет, аутобуси само лете за Немачку, Швајцарску… честитке.

    1. Хахаха, и ја то примећујем и забавља ме то.

  4. Poremecena etnicka ravnoteza u Srbiji mora biti prioritet ,pa tek onda natalitet ! Stopa nataliteta Srba je izuzetno losa a to se maskira sveukupnom losom slikom u kojoj ucestvuje i veoma dobra stopa nataliteta Roma i Albanaca ,dakle kada bi se napravio presek sa svaku etnicku grupu pojedinacno ,doslo bi se do pravog stanja !Ovakvo besciljno davanje novca otici ce u ruke upravo onih koji i tako imaju dobar natalitet pa ce se etnicka ne ravnoteza jos vise pogorsati ,problem je resiv ali ne novcem ,vec sveobuhvatnim pristupom nacinu zivljenja ,uvodjenjem kulturoloskih normi i standarda koje podrazumevaju proterivanje kica i nemorala sa javnih frekfencija ,osnivanje tela nadzora za korupciju i nepotizam sa izvrsnom funkcijom i sistemom kontrole i nadzora pozitivne selekcije pri zaposljavanju mladih kadrova ,cime bi se sprecio njiohov odliv !
    P.S.Znam da mi necete odobriti komentar jer ivi funkcionisete na istim principima protiv kjoji se ja borim !

  5. Ciroti cipuljicki mozak, … kako li je sve to samo smislio? … Iz tog razloga, … da ga ne pominjemo, … u normalnim zemljama ovakva donacije se distribuira iskljucivo preko Crkava, … tako stizu u ciljanu populaciju umesto na zecije farme, a i daleko se manje krade i zloupotrebljava kada Crkva organizuje pomoc!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.