Aleksandar Obradović: Moja diploma je regularna

Uzbunjivaču iz Krušika produžena suspenzija, sprema se izgleda nova medijska kampanja

Ostavite komentar


  1. Postovani Aleksandre, nadam se da je i tebi kao i nama potpuno jasno da ce se ovaj beskrupulozni kriminalni sistem svom silom obrusiti na tebe i da je to jedino sto ove bitange znaju da kazu u svoju odbranu. Da bi ti ubuduce bilo lakse, evo sta mislim da bi trebalo ocekivati da ce reci protiv tebe: Diploma ti nije validna; zaposlen si preko veze; imao si platu visu nego sto zasluzujes; nisi ispunjavao radne obaveze; nikad kolegama nisi platio kafu; dobijao si duzi g.o. od svih drugih; stalno si kasnio na posao i odlazio kuci pre svih; varao si zenu; zena je varala tebe; novac koji si zajmio nikada vracao nisi… Od ovih drugo neces cuti, ali posteni srbijanci ce znati o cemu se radi i bice ponosni sto heroji kao ti zive medju nama.

  2. „u režimskim medijima se priprema kampanja da je Aleksandar Obradović svoju visokoškolsku diplomu stekao neregularno“

    Osnove spinovanja – optuži druge za ono što sam radiš…

    1. A, da li je to nemoguce? Sta je on „svetac“ ili mozda nesto jos vise? Ljudi moji vi ste debelo prolupali. Zavrsili ste sa plagijatom Sinise Malog i to je bila svakodnevna tema. Kada ste uspeli, uz pomoc svega i svacega da coveka izbrukate, stali ste?! Svi su ostali posteni. Cak i oni „dr.mr“, koji vaspitavaju i obrazuju mlade a bavili su se „Resavskom skolom“ vise nego Sinisa Mali..Osnova spinovanja, vazi i za vas gospodine. Tacno je, optuzi druge za ono sto sam radis ili da bi sakrio ono sto si uradio. U pravu ste.

      1. Znači, samo sveci završavaju regularno školovanje.
        Nije svetac, ali ako ima regularno stečenu diplomu, nije plagijator. Pošto se školovao u Valjevu, nije u Sava centru, ni Londonu, to je lako proveriti.
        Nije tačno, da se na BU ne proveravaju sumnjive diplome, samo te grešnike ne brani Vlada i predsednik države i državni mediji, pa se o tome ne piše.
        Koji su čitali rad Siniše Malog, kažu da je pisao o uzgoju pamuka u Srbiji i da je prevođen sa engleskog bez uvažavanja duha jezika, kao Google prevodilac.
        Interesantno bi bilo, da nam kažete, da li botujete za novac, ili za položaj, jer ih nekako providno branite, kao da je preko volje, pa je neuverljivo.

        1. Mlatite, kako se kod nas kaze, „Kao samar po dupetu“. Iz Vas progovara neznanje garnirano politikantstvom i glumatanjem nekog velikog poznavaoca Sinise Malog. Sta je to „regularno stecena diploma“? I ko moze da garantuje, posle ovoga sto je doziveo Sinisa Mali da je bilo cija diploma ili doktorat, kako kazete „regularan“? Sinisa Mali, bolje govori engleski nego ja i Vi srpski gospodine. Slucajno sam upoznat sa njegovim obrazovanje i znam da je bio izvanredan student. Nikoga ja ne branim vec napadam glupost a glupost nas svakodnevno, prosto, davi, tako da ne mozemo vise da disemo. Inace, botujem onako, iz entuzijazma, sto bi se reklo „za dzabaka“. A, Vi, sta Vama daju kad mozete da odvalite ovakve gluposti?

          1. Tebi bi zoranče brale legao jedan zaušnjak ko budali šamar, da se malo osvestiš i ne lupetaš filozofske floskule i budalaštine i da ne gadiš ono što je očigledno pozitivno.

      2. Opet nisi popio lekiće Kneževiću? Pa stalno te opominjemo a ti ništa, ni to nisi u stanju da zapamtiš.

  3. Na VMA hapse zbog ortopedskih proteza, a reagense nista. Za to što reagense nabavljaju Uglješa Jovičić, Miroslav Vukosavljević i Drsgan Dinčić! Desetine miliona evra trpaju u svoje dzepove!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.