Aleksandar Obradović: Ne mogu da demantuju moje dokaze da je rađeno na štetu Krušika

Ostavite komentar


  1. Za ove je Đura iz „Balkankog špijuna“ malo dete. Deluje mi neverovatno da smo uspeli da se vratimo 80 godina unazad, da te nepismeni DB debili maltretiraju bez ikakvog razloga, da gospoda (nekad su se zvali drugovi) koji su bliski vlasti nemilice pljačkaju sopstveni narod i za to ne odgovaraju, nego se naprotiv, kažnjavaju oni koji ih otkriju, a sve se prikriva Potemkinovim selima oličenim u fabrikama koje rade dok država ima novaca da im pokriva gubitke, mušema fasadama, rijalitijima u kojoj ljudski talog uživa u blagostanju o trošku naroda koji za to vreme živi u bedi, nadajući se da će i on jednog dana uživati u tom „zlatnom dobu“ Srbije koje je, kako tvrde režimski mediji, uveliko tu i samo je pitanje kad će doći do svakog građanina u najprosperitetnijoj zemlji na kugli zemaljskoj. To da odavde beži kako ko umije i kako stigne je najobičnija laž, jer to nije bilo na TV-u i u štampi. Sve to u XXI veku. Ovo je i Bogu za plakanje.

  2. Moj naklon i moje ogromno poštovanje gospodine Aleksandre!
    Svaka Vam čast na hrabrosti, na patriotizmu i poštenju!! Još uvek IMA LJUDI u ovoj našoj, nesrećnoj, unakaženoj Srbiji.
    Umesto

  3. Voleo bih da dozivim dan kada cu u parlamentu videti Aleksandra Obradovica i Mariju Lukić, a ne Orlica i Risticevica.

  4. Svaka čast naq hrabrosti.Da nas ima više kao što je ovaj čovek bilo bi ovde mnogo drugačije.

  5. Sada bi trebala opozicija da pomogne ovom hrabrom coveku da angazuje tim advokata ne samo da se odbrani od neutemeljenih optuzbi, nego da prijavi one koji su ga bez osnova lisili slobode, ali i one koji su zloupotrebama omogucili rpivatnim kompanijama da ostvare znacajnu zaradu. ovo treba da bude prioritetni zadatak za opoziciju, umesto da se iscrpljuje dilemama bojkot ili ne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.