Aleksić: Jovanjica je paradržavna operacija

Među uhapšenima zbog umešanosti u organizaciju proizvodnje velike količine marihuane službenici policije i sve tri obaveštajne službe, tvrdi potpredsednik Narodne stranke

Ostavite komentar


  1. Da vidis kada se dodatnim vestacenjem struke utvrdi da je to ipak bio organski paradajz.

  2. Greska, Jovanjica je kao i Krusik i sve ostalo državna operacija.

  3. Bez AV znanja i odobrenja Jovanjica nije mogla da se desi!

  4. Db je to organizovao kao 90 setih. Prodaju drogu našoj deci i stavljaju lovu u džep. Finansiraju raznu korupciju. Država u državi.

  5. Sada ce da „plate“ neki drzavni sluzbenici koji su ili dobijali naloge ili su precutno obavljali usluge, jer ako vidis da se kriminalac druzi sa visoko pozicioniranim u vlasti znas da moras da „plivas“

  6. Sada ce biti legalizacije marihuane cim Vlada pocne sa rado,jer je jednopartiski sistem i tako mogu da izglasaju sta god Sef kaze i ovaj slucaj bice zaboravljen.prema tome mozda nije lose legalizovati bili bi in na balkanu i privukli bi dosta turista iz citavog sveta.ko nezeli nemora ali sto se tice profita bilo bi profitibilno.npr.amsterdam cela FR.odlazi tamo i okolne zemlje.

  7. Kad je „državna operacija“, zašto je razotkrivena od strane državnih organa, i zašto je zatvorena?

  8. Šta je ovo? Izgubili su maštovitost i prežvakavaju stare afere? Šta je sledeće, ponovo pokretanje priče o Krušiku?P.S. Da li se uopšte više seća Aleksandra Obradovića, koga su kovali u nebesa, da bi ga posle odbacili, kada im više nije bio od koristi?

  9. Sve mi se čini da je Aleksiću žao što je Jovanica zatvorena, i što je njen vlasnik iza rešetaka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.