Nedavno smo pisali o doktorki veterine, Jeleni Životić Rajić koja se bavi alternativnom medicinom i njome leči, kako ljude tako i životinje. Tada smo opisali njen rad sa pacijentima, koja koristi bioenergiju i njome tretira svoje pacijente. Ta njena veština zakonom je regulisana kao biomagnetizam. Posle izuzetnih rezultata koje je Jelena ostvarila u lečenju ljudi, i koja je te rezultate dokumentovala izjavama pacijenata i uredno vođenim dnevnikom rada na njima, ona nam ovoga puta detaljno opisuje tretiranje životinje – tačnije psa – i njegovo izlečenje.

Dr Jelena nam priča kako joj se, gospođica sa psom rase doberman, obratila radi rešavanja, tada već dugoročnog, tj. hroničnog problema – protruzije trećeg očnog kapka, koji je kod njenog psa obstinirao već četiri meseca.

– Uradila sam pregled, pas je već više puta bio lečen konvencionalnim metodama, ne bi li bila preporučena operacija, koja nikako nije poželjna, jer treći očni kapak igra važnu ulogu, ne samo u funkciji oka, već i celog organizma psa, što ću kasnije objasniti. Tokom pregleda potvrđujem već postavljenu dijagnozu kolega, ali nalazim da protruzija, u svom početnom obliku postoji i na desnom oku, što ranije nije bilo primećeno. Ona se pojavila kao vid kompenzacije i oslabljene funkcije levog oka, koje je već duže vreme u problemu – Jelena je stručno objasnila dijagnozu obolelog psa i dalji njegov tretman.

Jelena je nakon pregleda psa i određivana dijagnoze odmah pristupila sa tretmanom obolele životinje.

– Već nakon prvog tretmana (životinje na biomagnetizam odreaguju pet puta brže nego ljudi, pa su i rezultati vidljiviji) i masaže, radi se o velikoj rasi, mada uvek primenjujem metod hiropraktike sa psima, posebno malih rasa zbog slabog trbušnog zida (svaka rasa ima određene zahteve, pa se prema tome i orjentišem), uočavamo promene u vidu povlačenja, pojave normalne boje (koja je inače tamna) kao i smanjenja otoka oko orbitalnog kanala i ispod konjuktiva. Nakon četiri tretmana, problem je bio rešen na oba oka, a stvoreno još jedno neraskidivo prijateljstvo – čovek i pas – rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari