Ambasador Srbije u Portugaliji preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima

Ostavite komentar


  1. Gaso Knezevic, secam ga se sa nogama na stolu, gomilom mobilnih telefona poređanih jedan do drugog i punom pepeljarom pikavaca kako ispituje studente. Nepodnosljiva lakoca sticanja visokih akademskih zvanja…..

  2. Da, taj Vladimir Petrovic sad zivi u Lisabonu o trosku srpskog budzeta. I jeste bio ambasador, iako nema fakultet i americki je drzavljanin

  3. Osramotio naciju. Bolje mu je bilo da je se vratio Ako nije mogao izdrzati pritisak. Ovako, Ovo je teska blamaza.

  4. Proslavio se prof. Antić, kao savetnik predsednika Nikolića, i suludim i lažljivim “veštačenjem” u korist rehabilitacije ratnog zločinca Dragoljuba Draže Mihailovića, zašta je i ‚nagrađen‘ upravo mestom ambasadora u Portugaliji!…

  5. Nije mu to jedina afera. Seksualno uznemiravanje asistenta, studentkinja, reketiranje studenata (mada je to redovan biznis na tom fakultetu i ko zna sta jos). Vrlo ohol covek.

  6. Moie duboko i iskreno saučršće porodici,ali i pitanje MIP: Zašto ste čoveka sa 72 god. ostavljali da obavlja funkciju ambasadora.G-dine ministre MIP da li osećate bar malu grižnju savesti za smrt ovoga čoveka!

  7. Smucili ste nam se svi.Mozda je prof.Anticu stiglo kasno u glavu sa kim je sve surovao za vreme “ vlasti“.Ko ga je postavio za ambasadora u Portugalu nije bolji od njega.

  8. Nije se utopio u reci. Pao je sa litice u more dok je telefonirao, u gradiću Kaškai, u blizini Lisabona.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.