Kako je Ana Brnabić, pokušavajući da ismeje nedeljnik Vreme, sama ispala smešna?

Ostavite komentar


  1. Pa,navikli smo vec na Fikus sa govornom manom, i uobicajeno ne znamo sta je Brnabicka htela da kaze!(a ni ona nije sigurna sta bi htela da kaze)

  2. Nedeljnik Vreme komentariše premijerkin stil govora aludirajuli na „narodni“, koji oni koriste. Da nije smešno, bilo bi žalosno.

  3. Zzena koja nu salu ne ume da nspravi a o ozbiljnim stvarima ni ono sto joj je napisano ne ume lepo da procita kso da nije ni imala citanje u skoli.

  4. „Ispada smešna“ i kad ćuti. Kada progovori, odagna svaku sumnju.

  5. Više se nezna šta je pozicija a šta opozicija, ko su ostrašćeni, ko su budale, lezilebaroši, kriminalci, tajkuni, komentatori. Svako bi po svom ćeifu hteo vlast i državu. Pobogu, pa ne ide to tako. Bez izbora samo može buna, revolicija i haos koji bi nas skupo koštao ali i smanjio. Ljudi, sedite i razgovarajte i trpite jedni druge dok se ne dogovorite. Podelili smo građane, medije pa nam ostaje opcija vanrednog stanja kako bi sprečili tragediju i preselili misli iz d….a u glavu.

  6. Sve se slazem, sto bi rekli, „sa govornikom“, odnosno sa kritikama na racun ANAlfabete.
    Imam samo zamerku za ovaj poslednji deo teksta gospodina Sejdimovica. Cisto, sto se jezika tice. Primetio sam da u poslednje vreme nasi „politicari“ (iz vlasti) sve vise koriste strane reci, umesto reci iz srpskog jezika. Pa nije red da i Vi, novinari, nasedate na njihovo pomodarstvo i nepismenost. Dakle, funkcija premijera se OBAVLJA and NE „obnasa“. Kao i sto preCednik AV voli da se zali sto mu „spocitavaju“ (razne stvari) umesto da lepo srpski kaze PREBACUJU. Izgleda da je sad moderno ne poznavati sopstveni jezik, a ubise se od rodoljublja i zakljinjanja u Srbiju.

  7. Pa kod nas,posebno na jugu se koristi reč. „uvrstili“, eto možda na Krku nije tako,a

  8. Zar tako o osobi koja je stekla najviše obrazovanje tamo negde? Nemojmo o tome brinuti. Pomoćiće joj veštačka inteligencija i ministar informisanja koga je postavila…

  9. Prvi put saznajem da Todorovic pise „slengom“. Kako u citavom pasusu samo tu jednu rec slengom? Ali dobro, on je „novinar“ (ili se bar trudi da bude, razapet izmedju novinarstva i najprizemnijeg politikanstva). Brnabicka nije novinar, pa je njeno „obzirom“ ili „s obzirom“ za mene nevazno u tolikoj meri da bih isao toliko daleko da tvrdim kako bi bolje bilo da nam je Paja Patak premijer nego ona. Mislim da je to jadno i ogavno sa vase strane, bez obzira koliko mi Brnabiceva licno nije simpaticna.

  10. GospoDJICA Ana i g.DIN Bajden, su Bogom dani na tom nivou inteligencije, a sta radimo u cirkusu, ako nemamo PAJACE i i i I sta radimo u Srpskoj Politici, ako u njoj nema bas poboljevajuci, kojima doktori NEMOGU da pomognu !

  11. Brnabić nije smešan ni u kom kontekstu, Srbiju i svet vodi u propast.

  12. Komentar za Slengovića: Da si išta pročitao od Dragana Todorovića znao bi da on tako piše. Ne treba da pročitao ni jednu njegovu knjigu samo jednu kolumnu i shvatio bi kakav je njegov stil pisanja, neko kaže sleng, a to je narodni jezik seljaka iz okoline Valjeva, pa je zato uvatio, ufatio… I da, samo pojedine reči menja, a ne ceo tekst jer bi nekome u tom slučaju bio nerazumljiv.

  13. Strasno je sto nam je premijer zemlje neskolovana i neobrazovana osoba.
    Jos je strasnije sto je ta osoba bez moralno postavljenih kriterijuma ogrezla u kriminalu
    Najstrasnije je sto ta osoba uopste ne radi posao za koji je placena

  14. E do mojega. Taman je pomislila da može i ona, tako nepismena i nekulturna, da se nekom podsmeva, kad ono… ipak šipak. Hahaha

  15. Ima i ovde botova, zna li neko ko su sa spiska od 14 000? Brane ovu pojavu, jer su isti kao ona.

  16. Premijerka je ispala- ne samo smiješna, nego- i priglupa! Po njoj svaki opozicionar je protvnik države i ne voli Srbiju! Potpuno pogrešno shvaćanje demokracije od premijerke, jewr- kad bi tako bilo, sve civilizirane zemlje bi ukinule, ili čak zabranile opoziciju!

  17. Брнабич, имаш форе до сутра у подне.

  18. Ana Brnabić da ismeva Vreme??? Pa ona ne ume da čita, samo gleda slike po Informeru i Alo.

  19. Ko ne zna a zna da ne zna-dete je,nauči ga.
    Ko zna a ne zna da zna-spava,probudi ga.
    Ko zna a zna da zna-mudar je,sledi ga.
    Ko ne zna a ne zna da ne zna-opasan je,izbegavaj ga.

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 10

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.