Dok građani jedva sastavljaju kraj sa krajem, Brnabić ima odlične vesti za njih: Srbija će predsedavati Globalnim partnerstvom za veštačku inteligenciju

Ostavite komentar


  1. Serbistan je svetska sila, a i šire, po obilju debilnih političara koji svojim izjavama zasenjuju celu planetu.

  2. Šteta što veštačka inteligencija ne može da se presadi, u njenom mozgu bi bilo mesta i mesta…

  3. „Srbija će predsedavati Globalnim partnerstvom za veštačku inteligenciju“
    – Ovu vest je juče prvi saopštio, a ko drugi nego A Vučić.
    – Osim toga, u Vladi i oko nje ima više nego dovoljno „veštački intelegentnih“ i sa „veštačkim diplomama“ tako da je izbor Srbije za domaćina pravi potez :))

  4. „Dok građani jedva sastavljaju kraj sa krajem..“
    – Da se ne bavimo više demagogijom ! Većina od tih „gradjana“ je deo skupine od +2 miliona glasača koji su 2 puta izglasali Vučića za predsednika. Ako im i dalje odgovara da „jedva sastavljaju kraj sa krajem“ neka ga izglasaju i 3. put !

Ostavite komentar


Društvo

Litvanac pokušao da prokrijumčari 23 državljana Turske u posebno napravljenom bunkeru (VIDEO) 8

Litvanac pokušao da prokrijumčari 23 državljana Turske u posebno napravljenom bunkeru (VIDEO)

Carinski službenici su u saradnji sa policijom 10. maja 2024. godine na prelazu Vatin, sprečili pokušaj krijumčarenja dvadeset troje ilegalnih migranata među kojima je bilo i dece, skrivenih u tajnom bunkeru jednog naizgled praznog kamiona, a Više javno tužilaštvo u Pančevu je u petak donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.V. iz Kaunasa, državljanina Republike Litvanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.