Anketa: Građani podeljeni oko pitanja privođenja Bakića i Jovanovića

Rezultati ankete Danasa

Ostavite komentar


      1. Kako to mislite “gradjani su podeljeni,59% je za,a 41% protiv privodjenja“?Pa valjda je 59% više,a 41% manje?Čak i da je 51 za,a 49 protiv,otet je većina 51…podeljeni su samo ako je 50:50,ili vi smatrate da su vaši glasovi vredniji?

  1. Svi ti koji opravdavaju privođenje Bekića i Jovanovića su plaćeni da to i pišu. Is

    1. A od kad je taj zakon na snazi,da gradjani ne moraju da se odazivaju 4 puta na sudske pozive?Znači za neobaveštene gradjane,da znaju,ne morate se odazivati na sudske pozive…ali,onda očekujte da vam policija poželi dobro jutro.

    1. TERAZIJSKA ČESMA BRAĆO, TERAZIJSKA ČESMA, A NE LUPETANJE I FOLIRANJEI!!!!

  2. Na fejsbuku su botovi izuzetno aktivni,zato su rezultati glasanja takvi!

  3. Rezulati ankete nam govore isto što i rezultati izbora – nema nam spasa, deco pakujte kofere i srećan vam put! (deca to naravno već znaju zato masovno i napuštaju ovu grobnicu za žive)

  4. Neko me je prevario i strpao u vremeplov… Zadnja decenija 20-og veka… Srbija. Ili se sve ponavlja? Hmmm

  5. MOGU RECI SVOJ SUD.OVAKAV GLUP I NEOBRAXOVAN NSRO POPUT SRBALJA I NE ZASLUZUJE BOLJE OD GLIBAVIH I NEPISMENIH PRESVUCENIH RADIKALSKIH BUDALA

  6. Iskreno, mislim da je Bakić ubačen od strane BIA da kontroliše opoziciju i zavarava građane. Ja tom čoveku uopšte ne verujem.

    1. A ja bas verujem Jovi Bakicu, nasuprot. A opoziciji ne verujem kao ni vlasti, jer ni jedni ni drugi nisu otvorili tajna dosijea Udbe (BIA, VBA, VOA, …) pa bismo saznali ko nas upropascuje svih ovih decenija, ko su sefovi klanova u Beogradu, itd.

  7. Jovo Bakic je trn u oku ne samo Vucicu (manje-vise) nego i razularenim tajnim sluzbama koje su u sluzbi velikog koordinatora svemocnog biroa za koordinaciju istih sluzbi, i to odonda kad je rekao da se Vucic prevashodno bavi pranjem novca preko Arapskih emirata sto je od prodaje droge, ali nije dovrsio misao. Dakle, trgovina drogom u reziji ‘velikog vodje’ je nesto sto se ne oprasta Jovi Bakicu. Evo, koliko vidimo danas je i Dacic otisao u Kolumbiju i to bas u grad koji je sediste Medelinskog kartela, valjda da razmeni iskustva sa pajtosima iz latinoamerickih zemalja. Ne nadajmo se nicem dobrom.

  8. Neprimereno je hapsenje u krugu porodice , kao sto je ovaj slucaj,postoje i drugi nacini,ovo je prostakluk.Hapsenje pred decom je ludost.

  9. Dok god ne bude dokaza da jesu zbog politickig razloga, tih 56% moze da misli sta god hoce…

  10. Po ovome mozete videti ko koristi koje drustvene mreze. Botovi su najaktivniji na fejsu i tviteru i to sa gomilom laznih profila. Najmanje ih ima na instagramu. Drugo, ako imate vise telefona tj. brojeva, vama se svaki put omoguci da glasate. Malo je neuredjen glasacki spisak jer tih 44% botova je u stvari mali broj pacenika koji moraju da glasaju po komandi SNS a imaju na raspolaganju vise brojeva ili profile.

  11. Botovi su glasali po zadatku („ne“), pa se zato stvara privid da je gradjanstvo podeljeno. Ja sam siguran da NIKO ko zaista cita „Danas“ nije glasao za „ne“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.