Anketa: Većina ne veruje u najveće plate na Zapadnom Balkanu 1Foto: Freeimages

Čak 87 odsto građana ne veruje da će Srbija do kraja godine imati najveće plate na Zapadnom Balkanu, a 85 odsto ne veruje da će prosečna plata u Srbiji, do kraja godine, biti 500 evra, to pokazuje anketa sprovedena na sajtu Danasa.

Na sajtu Danasa sprovedena je anketa sa pitanjem „Da li verujete predsedniku Vučiću da će Srbija za godinu dana imati najveće plate na Zapadnom Balkanu“, i u okviru koje je glasalo 267 građana.

Njih 87 odsto reklo je da ne veruje u to, dok se 13 odsto građana izjasnilo da veruje.

Ista anketa sprovedena je i na Fejsbuku gde je glasalo 7.200 građana.

Od toga 74 odsto izjasnilo se da ne veruje, dok 26 odsto građana veruje da će Srbija do kraja godine imati najveće plate na Zapdnom Balkanu.

Anketa: Većina ne veruje u najveće plate na Zapadnom Balkanu 2

I na Tviteru je sprovedena anketa sa istim pitanjem, gde se od oko 4.700 glasača, 59 odsto izjasnilo da ne veruje u ovo obećanje, dok 41 odsto građana kaže da veruje.

Drugo pitanje na našem sajtu glasilo je „Da li verujete predsedniku Vučiću da će prosečna plata u Srbiji dostići 500 evra do kraja godine“, i u toj anketi glasalo je oko 200 građana.

Od toga 85 odsto smatra da neće dostići, dok 15 odsto građana smatra da će prosečna plata biti 500 evra do kraja godine.

„Naravno da će biti, jer je to rezultat vrednog i odgovornog rada“, glasi komentar jedne čitateljke na pitanje da li će Srbija do kraja godine imati najveće plate na Zapdnom Balkanu.

„A gde će to biti? U kojoj državi? Da je sreće i pameti, a ne samo lični interes ovih na vlasti, minimalac bi bio 500 evra, a ne prosek u koji niko ne veruje“, jedan je od komentara na našem sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari