Antić zatražio prekid linča predavača na FMK Zorana Ćirjakovića

Ostavite komentar


  1. Свака част на храбрости, господине. Заиста, данас је потребна храброст мислити другачије од ових.

    1. O kakvo j hrabrosti ti pricas?
      Hrabre su ove zene sto su to prijavile i sto misle svojom glavom u ovoj nasilnickoj drzavi

  2. Našla krpa zakrpu, kako kaže naš narod. Ne zna se ko je napredniji klubaš od njih dvojice.

  3. Glupom i histeričnom rekacijom su samo podsetile javnost na Ćirjakovića i pobudile interesovanje za njegove tekstove. A koliko sam ja mogla da vidim šta su one pisale o njemu, to je mnogo gore od onoga što je on pisao i čime se zapravo branio. Ali nedopustivo je da novine i mediji koji tvrde da su profesionalni i nepristrasni uporno objavljuju saopštenja samo jedne strane, ne pokušavajući da prikažu mišljenje druge. Sramota za Danas.

    1. Ja ne znam tacno o cemu se radi jer prakticno poslednjih dana jedino nailazim na izjave jednih i drugih. Ono sto mi smeta je to sto mediji izuzev izjava koje se svode „on je rekao, ona je rekla“ ne prikazuju nista drugo. Ko ne zna nista o ovom slucaju sad treba da radi licno istrazivanje. Umesto da mediji koji dozvoli sebi da se ukljuci u ovaj sukob zaduzi novinara da sastavi opis sleda dogadjaja, ponudi bar nekoliko konkretnih referenci, a onda prenese izjave ako ih ima. Ovako sve deluje kao najobicniji rijaliti sukob.

  4. Antic je deo sveopste šizofrenije i bunara u kome se nalazimo.
    On je čovek koji učestvuje u protesima i koji ce doci na vlast kada se ovi sruse, a pri tom ce se zalagati za apsolutno iste stvari kao i Vucic i kompanija.
    Podrzavace nasilnike, Republika Srpska mu je svetinja, Vojvodina ne postoji…
    Podrska ovim pametnim zenama

    1. Борисе „паметне“ су колико и ти, као и свако ко ради против интереса српског народа. Велика „памет“ је за то потребна, а највећа „храброст“ и „морал“ је кад помажеш убицама Срба и биваш зато награђен.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.