Antonela Riha: Preslikane devedesete, jedini model za koji znaju Vučić i ova vlast

Ostavite komentar


  1. Dokle ce dodjosi I konvertiti razne provijencije nama drzati vakelu kako da zivimo. Ako I’m se ne svidja, srecan put

    1. Da im nisi mozda ti pruzio utociste? Uostalom oni samo pricaju a vi birate, pa vidimo kako ste sposobni da izaberete!!!

  2. Interesantno! Riha se predstavlja kao nekakav novinar, vrhovni poglavar! Ona u ime čitalaca odlučuje koje novine i medije treba da čitamo i gledamo! U ime čitalaca donosi sud koji mediji iznose istinu! Poseban bezobrazluk i novinarski amaterizam na kome to bazira je kvalifikacija čitalačke publike koja ne deli njena mišljenja da im je „ispran mozak“! Kvalifikovan, profesionalni novinar valjda ne nameće svoje mišljenje, već činjenice, ostavljajući čitaocima pravo da sam rasudjuje!

    1. A ti si se nasao prozvanim u njenom komentaru o ispranim mozgovima?Pa svako tko gleda Pink,Rts,onog nesretnog Vucicevica i slicne,i ne moze imat drugu dijagnozu.Bravo za Antonelu,sto bi u Dalmaciji rekli,’pravo u sridu’.

      1. A sta ti gledas? HRT? Onda bolje preskoci pricu o ispranosti mozga. Nisi kvalifikovan.

  3. Doktor Šešelj ga je stvorio, ali ko je zapadni dr Frankejnštajn koji je oživio političko čudovište, i po koju cenu. Da se ne zavaravamo, letio bi Vučić odavno da to zapadu odgovara, a zašto mu ne odgovara. Srbija je rasprodana, treba još samo prodati Kosovo,, verovatno je to to.

    1. A sto bi ga zapad sklanjao kad ne pravi probleme, lepo se ponasa i radi dobre stvari?? To bi trebalo nasi ljudi da shvate i da konacno pocnu da cene!!!

  4. Ne postoje nezavisni mediji, svi mediji su zavisni i odradjuju za nekoga.

  5. Pojavi se sumadinka i poce predavanje – svi su losiji. od nas uzimati posle 25 g Milosevica kao primer u najmanju ruku bruka

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.