Antonela Riha: Volela bih da film „Quo vadis, Aida?“ bude prikazan na RTS 1Antonela Riha Foto: FoNet

Sigurna sam da će, kada govorimo o TV programu, najvažniji događaj ove nedelje biti početak emitovanja Insajder TV, kaže novinarka Antonela Riha za Danas TV.

Ona napominje da ćemo ovaj kanal gledati i na MTS i na SBB kablu, što je novina za info programe.

– Verujem da će jedan novi format, kakav nude Brankica Stanković i kolege, biti pravo i kvalitetno osveženje. Kada smo kod TV vesti, gledam stalno N1, tamo možemo da vidimo sve što od gledalaca skrivaju televizije sa nacionalnom frekvencijom, ocenjuje Riha.

Pokušava, kako kaže, da uveče odmori od dnevnih događaja i ne propušta Besu, na TV Prva.

– Uvek je rizik druga sezona, a ova, Besa 2, uzbudljiva je kao i prethodna. Čini mi se da prvi put imamo seriju koja prevazilazi lokalno, regionalno, priču koja može da bude razumljiva gledaocu bilo gde u svetu. Posebno je važna nama u Srbiji, jer prvi put gledamo glumce sa Kosova koji su fantastični. Nadam se da će im Besa „otvoriti vrata“ i za druge filmove, serije i scene kod nas i u regionu, navodi naša sagovornica.

Ona dodaje da bi volela da naši gledaoci u narednim danima vide film „Quo vadis, Aida?“ i volela bi da bude prikazan baš na RTS-u kao javnom servisu i najgledanijoj televiziji.

– Evropske nagrade – za najbolji film, nagrada Jasmili Žbanić za najbolju evropsku rediteljku i Jasni Đurićić za najbolju evropsku glumicu samo su jedan od razloga zbog kojih bi naša publika trebala da ga gleda, napominje Riha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari