Aranžmani na Zlatiboru sa popustom do 20 odsto 1Foto: TO Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor je, učešćem na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji je počeo danas i trajaće do 7.oktobra, započela predstavljanje predstojeće zimske sezone na toj planini.

Osim ukupne turističke ponude, kako je saopštila TO Zlatibor, predstavljene su i pogodnosti za rane rezervacije za koje zlatiborski hoteli nude popuste do 20 odsto.

U saopštenju se ističe da je TO Zlatibor, nakon uspešne prezentacije u Sloveniji, učešćem na sajmu u Novom Sadu počela promotivne aktivnosti na domaćem tržištu, te da je štand Zlatibora, koji se predstavlja pod okriljem Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, privukao veliku pažnju posetilaca prvog sajamskog dana.

Navodi se i to da je štand Zlatibora posetio državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Miroslav Knežević i da je sa direktorom TO Zlatibor Vladimirom Živanovićem razgovarao o poboljšanju turističke infrastrukture u vodećem turističkom centru Srbije. Osim njega, štand su posetili Leo Daes, ambasador Belgije u Srbiji, Marija Labović, direktorka TO Srbije, i brojni predstavnici medija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari