Nastavljeno suđenje Draganu Iliću, predsedniku Sindikata u Zastava oružju

Ostavite komentar


  1. Ovaj pukovnik marjanovic je pijandura, u Čačku u jednoj kafani sa direktorom Slobode stefanovicem se tako napio da su ga jedva odneli do kola!

    1. A u cija kola su ga uneli. Gde je to bilo i kada. Tog coveka godinama vec nema u Cacku!!!
      Dajte dokaze kad je to bilo???

  2. Ako smem da dodam, pukovnik Marjanović (inače blizak rođak Tome Nikolića) je retko loš i pokvaren čovek i starešina!

    1. Sta bi sa Grbinom krivicnom prijavom za voznju u alkoholisanom stanju sluhbenih kola vlasnistvo Zastave oruzja? Ko placa kaznu Sindikat ili Grba

    2. Sta je Grbo problemi na sudu. Izgubio si u privrednom sad i ovde. Ali nema veze. Ti si nas predsednik. Pijemo u Srbiji rucamo u Paligoricu, trosimo sindikalne pare, finansiramo portale i novine dok nam radnici tesko zive pa cak i za decu nemaju minimum sredstava. Ali nema veze Grbo bitno je da za tebe i Kacicine dugove za stan ima i to zastavini radnici uredno servisiraju. Ziveo Las Vegas i Grba borac za radnicka prava. Sramota i bruka ziva za sve samostalne sindikalce gde si nas doveo.

  3. Grba, poslednji dinosaurus nekada mocnog sindikata mkoji je radio sta je hteo, zaposljavao, kadrovao, postavljao i smenjivao direktore pa cak bio i predsednik Upravnog odbora. Do podne sindikalac od podne poslodavac… E moj Grbo skandal majstoru stari….

  4. Imam nekoliko pitanja za gdina Ilica, sta je trazio u prostorijama generalnog direktora, da nije hteo mozda da ga uclani u sindikat, koliko je dugova nastalo kada si ti Ilicu bio predsednik Upravnog odbora, kako si i po kom osnovu isao na sajam naoruzanja u Las vegas, zasto sluzbeni auto koristis kao privatni jer ga nikad nema u fabrici, da li i koliko placas mesecno svojoj ljubavnici od sindikalnih para, koliki su mesecni kafanski racuni, i jos mnogo toga postenjacino i borce za svoja prava

  5. Je li Grba isplatio dugove Trnavi za uslige prodaje robe radnicima prilikom kupovine glasova za izbore?

  6. Grbo kako prodje na sudjenju. E pa druze bar se nadje jedan covek koji ti stade na put bezakonja i bahatog kriminalnog ponasanja. Sto uvlacis nas sindikat kada si ti licno pocinio nasilje i udario na drzavu. Sramota Grbo sta si sve radio. Ali uskoro ce se sve saznati. Uz to mogu li ostvariti podnetu molbu za naocare u iznosu od 80000dinara. 30 godina sam tvoj clan sindikata. Nadam se da para imas ako za kampanju nisi potrosio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.