Odbor za obrazovanje: Starim studentima treba produžiti rok

Odbor za obrazovanje predložio resornom ministarstvu da produži rok za studiranje po starom nastavnom programu

Ostavite komentar


  1. I ovim putem da se zahvalim Odboru za obrazovanje kao i Danasu na objektivnom i pravovremenom izvestavanju. Hvala clanovima Odbora sto ce nam dati sansu da zavrsimo zapoceto.

  2. Tacno je da Djuro Djurovic prima vise od 11 000 evra mesecno. On je to licno potvrdio na poslednjoj sednici nastavnog veca, i postoji video snimak gde on to kaze. Medjutim, on misli da je to malo koliko on vredi.

  3. Bravo za Odbor! Doneli su ispravnu odluku. Drage kolege, vi koji ste roditelji, vredni radnici, patriote, vi koji ste sve sem „starih“ studenata, vama želim puno uspeha i brzo diplomiranje. Čeka nas još životnih bitaka. Samo hrabro napred!

  4. Veliko hvala Danasu, na izvestavanju o ovom jako vaznom pitanju i samim tim i na pomoci studentima po starom sistemu, koji imaju pravo da studiraju po pravilima, koja su vazila u casu kada su upisali fakultet.

  5. Suplje price ..zamazivanje NARODA. …kojeg vucic KRADE otima po Srbiji …kosovo je izgubljeno …davno ..vazno je vucici samo da ostane na vlasti da JOS vise KRADE. .srbija je logor robove koje VUCIC i njegove horde. .KRADE OTIMA narodu ..vrsi se genocid nad narodom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.