Autobus uleteo u dečje igralište u Zemunu, šest osoba povređeno, devojčica na intenzivnoj nezi (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Tako je to kada se gradi i zemljište otima gde se stigne, pa se zbog toga dečija igrališta grade tik uz prometne ulice.

  2. Ovo izgleda kao da je dečije igralište na ulici. Da bi deca došla na igralište moraju da predju bar jednu ulicu, od koji je jedan vrlo prometna. Zar to nije moglo malo pametnije ?

  3. Zasto ne kazete koja je firma u pitanju? Koliko vozac ima godina? Koje je ovo rusko smece od autobusa koje vozi gradjane? Jel vozac nema telefon po je isao na okretnicu ili sta? EEEEEE pa strasno……….

  4. Ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava. Neispravni autobusi, kojekakvi vozači u nedostatku profesionalnih. Šta bi sa naplatom karata i BusPlus privatnom firmom ? Kada ćete da vratite sa tehničkog neispravne buseve umesto što zajebavate narod za podizače stakala ?

  5. Ispravnos autobusa je veoma vazna, kao i sto osoba stara 72 godine ne bi trebala da bude u javnom saobracaju i tacka.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Od nacionalnih udžbenika ostala samo ideja 5

Od nacionalnih udžbenika ostala samo ideja

Od ambiciozne najave da će učenici osnovnih i srednjih škola učiti srpski jezik, istoriju i geografiju iz jedinstvenih nacionalnih udžbenika od školske 2022/23. godine, po svoj prilici neće biti ništa.

Naslovna strana

28. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.