Automobil oborio dete (10) na trotoaru na Autokomandi, očevici kažu da je dečaku prešao točak preko noge 1foto Miloš Tešić/ATAImages

Desetogodišnji dečak udaren je jutros oko 8 časova na trotoaru na Autokomandi. Na njega je naleteo automobil koji se isparkiravao na potezu između podzemne železničke stanice „Karađorđev park“ i restorana „Franš“.

Hitna pomoć je odvezla povređenog mališana.

Uznemireni očevici koji su prisustvovali toj sceni kažu da je dete bilo sa majkom u trenutku kada je vozilo naletelo na njega.

„Bukvalno su normalno hodali trotoarom kada je auto naleteo. Majka je bila isprepadana. Točak je prešao preko noge detetu, nadam se da će biti dobro. Hitna pomoć je brzo stigla“, kaže vidno uznemirena žena, koja je pritrčala da pomogne. Priznaje da traume od ovakvih saobraćajnih nesreća ima od kad joj je majka poginula na pešačkom prelazu.

„Samo što je ovo dete povređeno vidim drugog dečaka na trotoaru kako ćopa. Kad sam ga pitala šta je sad tebi, rekao mi je da ga je otac udario motkom po nozi jer nije ustao na vreme. Ne znam šta je ovo od jutros“, dodaje ova žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari