„Banjica“ preopterećena, gradi se nova sala

Ostavite komentar


  1. Gluposti. Ako imaš pare, ubaciš u kovertu i na operaciju čekaš 3 dana. Zbog tog ubacivanja je čekanje na operaciju za sve druge veoma dugo. I zbog tog ubacivana je veći broj operacija na Banjici veći, jer dolaze pacijenti iz drugih krajeva.

    1. Operisana na Banjici, bez koverte. Svi koji su bili sa mnom u sobi su bez koverte operisani.

      1. Isto tako. Nas sest u sobi, ni jedna nije dala koverat. Za ono sto rade doktori na Banjici, samo dubok naklon. Kao i za svo osoblje. Doktora vidite ujutru, pa u osam uvece. Smireni, ljubazni, strucni. Ko tamo nije bio, ne treba sa komentarise. Verovatno postoje i propusti, ali u onolikoj guzvi, funkcionisu vise nego dobro. Mogu sa kazem samo, VELIKO HVALA. Bila sam skoro invalid zbog kuka, danas hodam kao da ga nikad nisam operisala.

    2. Ja Sam lezao Ali u drugoj bolnici I video svasta,Beograd je u pitanjueni je zakazan prijem za operaciju ,kada Sam uredno dosao da bi mi reklo da nema mesta I da fodjem sutra sto Sam I morao da tako uradim
      Kad Sam sutra primljen cuo Sam ko je juce dosaoi pricao da Tim pacihentim of koga Sam cuo da he iz bosne ,da je platio operaciju plus hirurgu Koji ce can operisati.nisam mu rekao da je juce primljen umesto mene Ali ovo je postala praksa da se gazi da bi se on operisao a za druge ,briga ih.zasto Srbi Iz bosne ,ppa zato jer su poceli da dokaze posle drugog svetskig rata clanovi su skoro pridosli stranakama I ne haju za domace a ovi vole lovu.

  2. Anesteziologa treba otpustiti i smeniti nacelnika odeljenja. Da su operaciju trebali da vrse dr Gluscevic ili dr Stosic ne bi nikome iz tima palo na pamet da ode pre nego zavrsi dnevni raspored.

  3. Ne rade posle radnog vremena, mala im plata, stranke ih nerviraju…..prave šalterske birokrate. Tako i leče.

  4. Eh da se ceka pola godine. Za neke operacije se ceka i preko 2 godine. Neki ljudi zbog toga i ako su u radno sposobnim godinama provedu dosta vremena na bolovanju jer ne mogu da se krecu. Zavrse cak i u kolicima. O tome kako se osecaju, koliko bolova trpe, plus kakvi su im zivoti kada su im kretnje ogranicene da ne govorim. Plus naravno tako i sama drzava gubi.

  5. Opste je poznato da se na operaciju kolena ceka oko 4 godine, a na operaciju kuka oko godinu i po dana. Zasto se toliko ceka zna se, proverite ko najvise operise u bolnici i koliko se kod njega ceka i bice jasno zasto obican svet dugo ceka. Uobicajeno za nase drustvo, riba uvek smrdi od glave.

  6. Iskreno meni nije ovde problem sto dete nije bila operisana, nego sto jednostavno sve to nije bilo dobro isplanirano, pa su malenu izmrcvaili taj dan bez potrebe. Ali sa druge strane, da li bi ste zeleli da budete na stolu lekara kome je isteklo radno vreme. Ne mislim tu na radno vreme kao takvo, nego na umor? Lako ode koncentracija. Jednostavno morali su samo bolje da se organizuju i da dete stave ranije u plan za taj dan, mozda cak i kao prvu.

  7. Hoce li mi neko objasniti kako se problem nedostatka anesteziologa resava izgradnjom nove operacione sale ???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.