Batinaši iz službenih “škoda” motkama i čekićima na građane

Na demonstrante u Šapcu juče nasrtali bagerima, policija se povukla da propusti maskiranu grupu nasilnika

Ostavite komentar


  1. Nisu to bili batinasi,vec akdemci 4 godina na praksi za buduca vremena.Alatke su iz iste firme,znaci postoji i akademac za proizvodnju radnog alata.

  2. Dajte molim vas popravite štamparske greške u tekstu. Sramota me da podelim ovaj članak. Kao da ga niko nije pročitao pre objave. Uozbiljite se malo, ovo su ipak ozbiljne teme.

  3. koji bre građani znali bi red no zakon je tu budite sigurni mnogo je više pametnih od vas morona

  4. Pravo pitanje je ko je namignuo policiji da se skloni i ko je organizovao mamlaze i poslao na ljude i tako dokazao da drzava ne postoji i dao pravo svim gradjanima da se sami bore za nju, valjda je svima jasno da je vucic mali auguсто pinоcе, i glupo je da se pravimo blesavi i glumimo da ce se pinoce skloniti nekim pravnim i legalnim putem.

  5. Gledajući napad zgubidana na narod koji se bori za svoju decu i svoju imovinu nemogu da ne komentarišem momke sa motkama nijedna motka nije pukla posle udaranja što znači da su te motke specijalno pravljene.Narpd kaže motka ima dva kraja ZAPAMTITE.

  6. Slobina škola. Tako su i devedesetih slali maskirane batinaše da razbijaju demostrante…
    Sad kad razmislim posle svega što smo doživeli nakon “ žute revolucije“ i petog oktobra pomislim ruke im se pozlatile! Radili su dobru stvar za zemlju.
    Narod je podvodljiv, lako ga je isterati na ulicu za svaku glupost, a da li je to dobro zašta se bore pokazaće vreme.

  7. Kud su krenuli sa čekićima i motkama nego na goloruki narod, a predsednik i premijerka to odobravaju , Srbija podeljena na naše i njihove, predsednik je podelio Srbiju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.