BCSDN: Pandemija korona virusa dovela do krize demokratije na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Jasno se sad vidi besmisao civilnog sektora i cisti profit za kojim mnogi od njih jure. Projekti koje imaju nisu u velikoj vecini razvijeni na osnovu potreba gradjana vec na osnovu potreba civilnog sektora. Tako i ova analiza dotice od svega pomalo a nigde sustinski ne nudi resenje vec je konstantno deo problema.

    1. I usputbudireceno, civilno drustvo je imalo mehanizme da seta i za vreme policijskog casa ali se nije culo. Culi su se vlasnici pasa, roditelji dece s autizmom i ostali realni problemi.

  2. Ova organizacija nema pojma o realnosti.Kako moze biti u krizi nesto sto nikada nije ni bilo niti ga sada ima.

  3. Sve uvedene mere su interesu zdravlja gradjana pitanje ljudskih sloboda bi moglo da se postavi da se to uradilo bez prisustva pandemije a sto se tice be vladinih organizacija da ima bilo kakve pravde sve bi bile zabranjene i ukinute kao u Rusiji jer odavno nije tajna da pod plastom humanosti urusavaju drzave i polako ubacuju razdor medju gradjane tako da eto bas sam potresena zbog njihovih prava

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.