Belivuk: Lalić da prestane da se ponaša kao da je na političkom skupu 1Veljko Belivuk photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Optuženi vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk zatražio je danas od sudskog veća da upozori okrivljenog-svedoka Srđana Lalića da prestane da se ponaša kao da je na političkom skupu i da poziva ostale optužene da učine kao i on i potpišu sporazum o priznanju krivice.

Zamislite šta bi bilo da ja izgovorim onom ko tako postupi da ću im pobiti porodicu, rekao je Belivuk, uz ogradu da nikom ne preti.

On je za Lalića rekao da je do juče bio „nasmejani koljač“ i pekao ljude peglom, i da se kao osoba koja je „izvršila 6.000 krivičnih dela“ i danas pred sudom ponaša kao kriminalac i da zato moli sudsko veće da ga upozori na pristojno ponašanje.

Predsedavajuća veća Vinka Beraha upozorila je Lalića da se ne smeje dok odgovara na pitanja optuženih, ne odgovara neprikladnim rečima i ne gestikulira, dok je od optuženog Marka Miljkovića, koji nastavla ispitivanje okrivljenog-svedoka, zatražila da pitanje postavlja bez ironije u glasu i bez osmeha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari