Beogradska Parada ponosa 15. septembra

Ostavite komentar


  1. Opet?
    Dobro, zar nije bilo u junu? Ocete svaki mesec?
    Zar je moguce da se toliki novac okrece?
    Da li ste svesni da se postepeno svi ostali osecamo sve ugrozenim? Da li ste svesni kakve ce posledice biti na kraju? Toliki pritisak ce izazvati kontra-efekat!

  2. Javite Andreju da pomeri porodični ručak za subotu, da ne upada u neprilike sa žandarmima.

  3. Na sta ste vi LGBT u stvari ponosni, danas u Srbiji? Koji su vam kriterijumi? Da li ste ponosni na to sto je premijerka za sebe i svoju svitu vec primenila gomilu prava koja vi nemate i o njima ne mozete ni da sanjate? Na to sto o tome ne smete da zinete? Na to sto vas vlast koristi samo kao pokrice za „daleko vaznije nacionalne ciljeve“? Na to sto vas vlast u ime tih ciljeva ne izjednacava s ostalim gradjanima vec vas tolerise i „drzi patrijarhat na lancu“, privremeno? Da li je cilj prajda da se prosetate i da niko ne dobije batine zato sto je batinasima tako naredjeno, jos uvek? Vi ste, dakle, ponosni na farsu? Srecna vam, onda, Parada Farse i Lakrdije.

    1. Pa ponosni su na „krovne zakone“ koji ce se primenjivati koliko i zakoni o izborima, medijima i svi ostali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.