Bešlin: Režim sprovodi fašizaciju društva i priprema se za nove ratove

Ostavite komentar


  1. Ovo su krajnje teške reči.. prosto me čudi da ovako mladi istoričar sve što ga okružuje naziva fašizmom.. pa ovo što je ovaj čovek izgovorio a vi preneli u najmanju ruku je zastrašujuće..
    Toliko mržnje, netačnosti i ostrašćenosti ja odavno ne pročitah..
    Na kraju Zavetnici su legalna oarlamentarna politička stranka kojoj bi ovaj momak trebao da se izvini!!!

  2. Bešlin je tipičan primerak pete kolone kome smetaju svi potezi ove vlasti koji se vrše u cilju zaštite naroda i integriteta Srbije!

  3. Covek je potpuno u pravu, ali ljudi ga ne razumeju. Covek je elokventan po znanju istoricar i jednostavno je video da je ovako sve i pocelo 90-ih. Tacno je da mogu i u sukob sa susedima da nas ponovo uvuku

  4. Пратим све медије са националном фреквенцијом (додуше и оне друге) али ни на једном нисам видео ни једну афирмативно вест (истина ни ону другу) о левијатану. Заветници су ипак парламентарна странка и о њима мора да се и говори и пише. Молим Вас г. Бешлин наведите један пример за вашу тврдњу.

  5. Neznam čiji je ovaj prijatelj, kada brani ultra desne partije i organizacije, koje neodoljivo podsećaju, i retoricki i praktično, sprovode politiku Nedićevih i Ljotićevih organizacija:Srpske dobrovoljačke garde, Srpke granične straže, Zbor, srpske policije. Sve ono su bile saradnici Njemačkih okupacionih vlasti od ranije, sa posebno 41.- 45. Zato sve što na to asocira i tako djeluje treba spriječiti. To, ako hoće, moze drzava!?

  6. Samo oni koji neće da
    vide,ne prepoznaju da
    se Srbija,ubrzano fašizi
    ra i trese od nacionaliz
    ma.Dovoljan primer su
    dogadjaji u srpskoj Atini i svakodnevne be
    stijalne izjave Julovca
    samozvanog ministra
    za zaglupljivanje patriJ
    ota…

  7. Milivoj B. je apologeta crnogorskog i inih nacionalizama i saradnik višedecenijskog režima dps cg.

  8. O kakvoj fašizaciji društva priča gospodin Bešlin, a dopušteno mu je izrečeno lupetanje. Bože, sačuvaj nas od zla.

  9. To sto su Zavetnici legalno registrovana i parlamentarna stranka okačite mačku o rep. Isto to je bila i Hitlerova Nacionalsocijalistička partija. Legalno registrovana i parlamentarna. I sve je radila po zakonima koje je donosila ili koje je fleksibilno tumačila. Sve je to već viđeno.

  10. Poštovani Gospodine Bešlin , vi ste jedini koji se usudio reći istinu šta nas čeka.Sećam se još 80-tih je jedino Tomislav Marčinko osudio memorandum SANU-a i predvideo šta će se desiti , svi su ćutali.Nažalost u potpunosti ste u pravu , kao da se vrtimo u krug.Mi Vojođani smo ipak malo pametniji i vidimo širu sliku , jedino kad pustimo ton ,nevalja .

  11. Potpisujem sve što je uvaženi gospodin rekao !!! Ubi nas nepismenost i neznanje , i verovanje prvorodjenom !!

  12. Ako si ti istoricar,onda je nauka u problemu…Srbi najvece zrtve fasizma na Balkanu,to znaju i u osnovnim skolama!

  13. Čovek lupa za medalju.Ovako mrzeti svoju zemlju može samo jedan otpadnik.Srbija je poznata kroz istoriju po tome što je uvek popuštala drugima,na svoju štetu uglavnom.Ovaj ako je istoričar ja sam lično Isus.

  14. Ne znam kako cemo prezivjeti zimu mnogi. Svakome se svasta prividja pa nas kao plasi.Kome se ratuje neka ide tamo gdje se ratuje ako zeli.Mi smo kao narod dosta ratovali i propatili.Red bi bio da se odmorimo.I na kraju, u svacijen zivotu ima svasta, da ne.bi bilo.u drzavi ne samo nasoj,nego u cijelom svijetu.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.