Besplatni lekarski pregledi u Beogradu, Novom Sadu i Nišu 1Foto: Stefana Savić

Uprava za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane danas je organizovala besplatne specijalističke preglede za građane u Vojnomedicinskom centru Karaburma, Vojnoj bolnici Niš i Vojnoj bolnici Novi Sad.

Za besplatne lekarske preglede prijavilo se oko 700 građana, od čega oko 290 u Beogradu, oko 160 u Nišu i više od 180 u Novom Sadu, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Za specijalističke preglede mogli su se prijaviti svi zainteresovani sugrađani, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

U Vojnomedicinskom centru Karaburma Beograđani su bili u mogućnosti da se besplatno pregledaju kod interniste, kardiologa, neurologa, otorinolaringologa, fizijatra, ginekologa, dermatologa, pulmologa i oftalmologa.

U Vojnoj bolnici Niš svim zainteresovanim sugrađanima usluge su pružali specijalisti kardiologije, gastroenterologije, endokrinologije, neurologije, opšte hirurgije, oftalmologije, otorinolaringologije i urologije.

Novosađani su u Vojnoj bolnici imali priliku da se pregledaju i konsultuju s kardiolozima, nefrolozima, pulmolozima, dermatolozima, opštim hirurzima, ginekolozima i neurolozima, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari