Besplatni specijalistički i pregledi opšte prakse 1Ilustracija Foto: Pixabay/valelopardo

Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, MediGroup, otvoriće novi dom zdravlja na još jednoj lokaciji u Novom Sadu.

Tim povodom svim Novosađanima će tokom celog dana otvaranja, u četvrtak 31. januara, biti omogućen besplatni prvi specijalistički i pregled opšte prakse i to bez prethodnog zakazivanja, dok će svi naknadni pregledi biti uz popust od 50 odsto do 10. februara.

Otvaranjem novog Doma zdravlja, koji se nalazi u Ulici Cara Dušana 26, u Adamovićevom naselju, građani Novog Sada dobiće dodatni pristup najkvalitetnijoj usluzi iz domena primarne zdravstvene zaštite, kao i posvećenost vrhunskog tima stručnjaka.

– Ovo je prva ustanova primarne zdravstvene zaštite u Srbiji u čijem sklopu se nalazi i dijagnostički centar, u kome će naši korisnici imati na raspolaganju svu potrebnu dijagnostiku: magnetnu rezonancu, skener, rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku. Od sada će Novosađani biti u prilici da po prvi put u jednoj zdravstvenoj ustanovi za jedan dan, na jednom mestu, obave sve potrebne dijagnostičke procedure i specijalističke preglede. Takođe, u okviru doma zdravlja nalazi se apoteka i vrhunski opremljena laboratorija, izjavio je generalni direktor MediGroup-a, Dejan Pešić.

MediGroup porodica, konstantno širi mrežu poslovanja kroz nove domove zdravlja, specijalizovane ustanove i centre izvrsnosti, te danas, sa svojim članicama, posluje na 12 lokacija u Beogradu, na dve lokacije u Novom Sadu i jednoj u Podgorici, pokrivajući više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih domova zdravlja, Opšte bolnice i specijalnih bolnica za ginekologiju sa porodilištem, oftalmologiju i dermatovenerologiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari